RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   2.7.2011 Çeşmealtı Raporu Yeni Resimler Sf:2 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9401)

Raif Yelkenci 03-07-2011 22:27

2.7.2011 Çeşmealtı Raporu Yeni Resimler Sf:2

Uzun zamandır teknemizde misafir etmek istediğimiz Necati, Yağız ve Mehmet Boduroğlu arkadaşlarımızdan sadece müsait olan Necati ve oğlu Baki'nin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz geceden bahsetmek istiyorum.:)

Ben tekneyi hazırlamak içinakşam 21.30'da limana geldim. Necati ve Engin kaptanı beklerken işlerimi bitirdiğimde takım bağlamaya başladım bu arada kurşunsuz iki iğneli sardalya bağladım ve birkaç metre ileri attım yaklaşık 15 dakika sonra kasnakta çok hafif kımıldama hissettim ve yüklenip resimde gördüğünüz 500 gr civarı levreği aldım.:)Daha sonra gelen arkadaşlarla Murat Baykent, İbrahim Zaralıoğlu'nun gittiği meraya doğru hareket ettik bu arada saat 23.00 olmuştu. Üç tekne sohbet,muhabbet derken sabah 7 gibi sonlandırdık.

Hava 1-3 yemlerimiz sardalya, mamun ve sülünezdi.Bizim teknede mercan yoktu İbrahimlerde vardı.Biz de birkaç karagöz istavrit ve kalamarla oyalandık.Unutmadan küçük bir iskorpit yakalayıp aynen geriye iade ettim.Bunun dışında bol miktarda yarım kova kadar gopez ve izmarit yakalayıp avı sonlandırdık.

Kalite olmasa bile güzel bir havada arkadaşlarla hoş vakit geçirdik.Tüm rastgelsin ailesine selamlar.:)

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

tigerson 03-07-2011 22:58

Tebrikler abi güzel bir av olmuş, necati abi paşalarla aynı familya dan diye karagözler yine sana sarmış:) :) :) maşallah abi;)

Balikci Alp 03-07-2011 23:34

Raif abi tebrikler :) Sen ava bereketli dememişsin ama sarıkanat ve kalamarların maşallahı var. Daha güzelleri nasip olsun.

pendikli balıkçı 04-07-2011 00:25

İyi bir av olmuş abi kalamarları bende çok beğendim.Size afiyet olsun.Avlarınız her daim bereketli olsun.Rastgele.

Necati ARAT 04-07-2011 14:00

Raif abim öncelikle davetin için teşekkür ederim..
İnan yaz rehaveti üzerine kendimizi Tatil moduna aldığımızdan sanırım hiçbirşey yapasım yoktu. Hatta Cumartesi günü Orhan abimizin arayıp
-Kamil hoca Foçodaymış hadi çocukları alıp gidelim demesine bile hiç tadım yok boşver dememe rağmen akşamki davetini geri çeviremedim..
Abdulbaki için de çok iyi oldu.. ilk defa tekne avına çıkacak olması beni biraz ateşledi ve daveti geri çeviremedim..
Haaa şunuda ayrı belirtmek isterim ki..Sizin gibi güzel abilerim ile birlikte olmak beni mutlu etti.. Benim kameramdanda çekilmiş bir kaç kare resmi buradan paylaşmak isterim..
Başta Sana ve İbrahim abime ..
Sonrasında engin abime ve İbrahim abimin eniştelerine çok teşekkür ederim..
Şimdi resimlere bir göz atalım..

rkacar 04-07-2011 14:14

tebrikler Balıklar da gayet güzel :D

sizin de dediğiniz gibi Balık Bahane Sohbet Şahane olmuş anlaşılan :D

Anıl ÜNALAN 04-07-2011 14:48

Tebrik ederim abi güzel görüntüler ortaya çıkmış :) Sansın senin baya yanındaymış doğrusu limanda otururken levrek almak yanlış görmüyorsam eğer kalamar takımı harici bir takımla kalamar yakalamak :) gerçekten değişik ve şanslı bir gün olmuş normalin aksine avlar gerçekleştirmişsiniz :)
Devamını diliyorum.

Raif Yelkenci 04-07-2011 19:25

Alıntı:

tigerson tafarından gönderildi (Mesaj 109623)
Tebrikler abi güzel bir av olmuş, necati abi paşalarla aynı familya dan diye karagözler yine sana sarmış:) :) :) maşallah abi;)

Ufuk teşekkürler kardeşim sizede rastgelsin sağlıkla kal.

Halil İplikçi 04-07-2011 19:44

Raif güzel bir gece avı yaşamışşınız kutlarım. Necati teknede hele gece
paşa bulman zor iyi mığrı gelmemiş yine de karagözü çekmişsin..:helal:
levrek te bonus olmuş raif kaptan:helal:

Raif Yelkenci 04-07-2011 20:31

Alıntı:

Balikci Alp tafarından gönderildi (Mesaj 109625)
Raif abi tebrikler :) Sen ava bereketli dememişsin ama sarıkanat ve kalamarların maşallahı var. Daha güzelleri nasip olsun.

Alp teşekkürler insanın konukları olunca daha güzellerini istiyor sende bilirsin ama genede şükür teşekkürler.

Raif Yelkenci 04-07-2011 20:40

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 109634)

Raif abim öncelikle davetin için teşekkür ederim..
İnan yaz rehaveti üzerine kendimizi Tatil moduna aldığımızdan sanırım hiçbirşey yapasım yoktu. Hatta Cumartesi günü Orhan abimizin arayıp
-Kamil hoca Foçodaymış hadi çocukları alıp gidelim demesine bile hiç tadım yok boşver dememe rağmen akşamki davetini geri çeviremedim..
Abdulbaki için de çok iyi oldu.. ilk defa tekne avına çıkacak olması beni biraz ateşledi ve daveti geri çeviremedim..
Haaa şunuda ayrı belirtmek isterim ki..Sizin gibi güzel abilerim ile birlikte olmak beni mutlu etti.. Benim kameramdanda çekilmiş bir kaç kare resmi buradan paylaşmak isterim..
Başta Sana ve İbrahim abime ..
Sonrasında engin abime ve İbrahim abimin eniştelerine çok teşekkür ederim..
Şimdi resimlere bir göz atalım..

Necati cim asıl ben sana teşekkür ederim geldiğin için oğlumuzun iyi zaman geçirmesine hele dönüşte tekneyi kullanırken eğlenmesi güzel oldu delikanlının balık çekerken aldığı keyif bizi mutlu etti senin resimlerini eklemen iyi olmuş tekrar teşekkürler hoşça kal kardeşim.

Raif Yelkenci 04-07-2011 20:42

Alıntı:

pendikli balıkçı tafarından gönderildi (Mesaj 109626)
İyi bir av olmuş abi kalamarları bende çok beğendim.Size afiyet olsun.Avlarınız her daim bereketli olsun.Rastgele.

Kardeşim teşekkürler sizlerede rastgele .

Raif Yelkenci 04-07-2011 20:43

Alıntı:

rkacar tafarından gönderildi (Mesaj 109635)
tebrikler Balıklar da gayet güzel :D

sizin de dediğiniz gibi Balık Bahane Sohbet Şahane olmuş anlaşılan :D

Aynen öyle oldu Ramazan mesajın için teşekkür ederim.

Raif Yelkenci 04-07-2011 20:48

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 109636)
Tebrik ederim abi güzel görüntüler ortaya çıkmış :) Sansın senin baya yanındaymış doğrusu limanda otururken levrek almak yanlış görmüyorsam eğer kalamar takımı harici bir takımla kalamar yakalamak :) gerçekten değişik ve şanslı bir gün olmuş normalin aksine avlar gerçekleştirmişsiniz :)
Devamını diliyorum.

Anıl cım sağol yanlış görmemişsin normal takımla aldım işte kısmet işi sende bilirsin ama gece iyi balık alamadık eh buda kısmet ne yapalım bir başka sefere diyelim hoşçakal.

ibrahimz35 04-07-2011 20:50

Bu güzel geceye ben ve enişte'lerim ile ortak olduk.
Üç tekne yanyana avlandık.
Sohbet muhabbetimiz sabaha kadar sürdü.
Bir kaç resimde benden;

Raif Yelkenci 04-07-2011 20:51

Alıntı:

Halil İplikçi tafarından gönderildi (Mesaj 109642)
Raif güzel bir gece avı yaşamışşınız kutlarım. Necati teknede hele gece
paşa bulman zor iyi mığrı gelmemiş yine de karagözü çekmişsin..:helal:
levrek te bonus olmuş raif kaptan:helal:

Halil abi teşekkürler merak etme o istenmeyen misafirde geldi hemde iki sefer sonra sardalyeyi kestik de kurtulduk mesajın için sağol .

Raif Yelkenci 04-07-2011 21:01

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 109649)
Bir kaç resimde benden;

İbrahim cim Allah senden razı olsun eksik olan kırmızı rengimizi senin katkılarınla güzelleştirdik sağolasın ama sohbetimiz gerçekten güzeldi senin gibi dostlarla denizdede buluşmak insana mutluluk katıyor hele Engin e yaptığın ince espirilerde harikaydı epey eğlendik senin bir ara uyumandan fırsat bularak oda hakkında çok atıp tuttu haberin olsun sağlıcakla kal kardeşim.

ibrahimz35 04-07-2011 21:13

Raif abi, her zaman olduğu gibi balık'ı bahane edip güzel bir ortamda bol bol sohbet ettik.
Gerçi, Engin olmasa daha çok balık yakalardık.
Saka bir yana çok güzel bir gece oldu.
En kısa zamanda tekrarını yapalım.

Murat ÇAKMAKÇI 04-07-2011 22:12

RAİF ABİ KADRODA BENİM ÇIRAK VAR ONA HİÇ BİRŞEY ÖĞRETMEYESİN HA ONA HEREŞEYİ BEN ÖĞRETECEM BAKİYE NECATİİÇİNDEÇOK İYİ OLDU ONLARIN VE SENİN ADINA MUTLUYUM EN KÖTÜ GÜNLERİNİZ BÖYLE OLSUN:helal::helal:

Raif Yelkenci 04-07-2011 22:52

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 109655)
Raif abi, her zaman olduğu gibi balık'ı bahane edip güzel bir ortamda bol bol sohbet ettik.
Gerçi, Engin olmasa daha çok balık yakalardık.
Saka bir yana çok güzel bir gece oldu.
En kısa zamanda tekrarını yapalım.

İnşallah İbrahim bende çok isterim teşekkürler.

Raif Yelkenci 04-07-2011 22:54

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 109666)
RAİF ABİ KADRODA BENİM ÇIRAK VAR ONA HİÇ BİRŞEY ÖĞRETMEYESİN HA ONA HEREŞEYİ BEN ÖĞRETECEM BAKİYE NECATİİÇİNDEÇOK İYİ OLDU ONLARIN VE SENİN ADINA MUTLUYUM EN KÖTÜ GÜNLERİNİZ BÖYLE OLSUN:helal::helal:

Tamam Murat istediğin gibi olsun teşekkür ederim mesajın için sağlıcakla kal.

paşalı 05-07-2011 21:03

Raif kardeş tüm ekibi kutlarım.Güzel balıklar ve güzel dostluklar.Emeğine sağlık paylaşımdan ötürü teşekkürler.

Kamil ESEN 05-07-2011 21:08

Tebrikler ,çok güzel bir av yapmışsınız.Necati,sende çok iyi yapmışsın.Baki tatilde böyle güzel bir avı haketmişti;)Şansınız ve muhabetiniz daim olsun..

Raif Yelkenci 05-07-2011 21:48

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 109751)
Raif kardeş tüm ekibi kutlarım.Güzel balıklar ve güzel dostluklar.Emeğine sağlık paylaşımdan ötürü teşekkürler.

Turgay abi teşekkür ederim sizden tebrik almak da çok güzel herşey gönlünüzce olsun.

Raif Yelkenci 05-07-2011 21:50

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 109752)
Tebrikler ,çok güzel bir av yapmışsınız.Necati,sende çok iyi yapmışsın.Baki tatilde böyle güzel bir avı haketmişti;)Şansınız ve muhabetiniz daim olsun..

Kamil hocam teşekkürler öğretmen olduğunuzu Necati bahsetti mesajınız için teşekkürler.

Hasan BALIKÇI 05-07-2011 21:58

raif kaptanım :helal::helal::helal:

uzun zamandır tebrik edemedim biraz ara verdim ;)
tesadüf oldu necati yide görmek nasip oldu :)iyi ama necati tekneden nasıl olduda kendini atmadı :D:D:D yav neco senin ne işin var teknede ormancılar bizi bekliyo kardeşim :Dbırak denizler kaptanlara kalsın bizim ormancılar var :D:D

hepinizi yürekten kutlarım :helal::helal:

bakiye gelince yatma koçum yatan balık tutamaz ;)babanı örnek alma gel beni örnek al :D:D:D:D

Raif Yelkenci 05-07-2011 22:08

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 109760)
raif kaptanım :helal::helal::helal:

uzun zamandır tebrik edemedim biraz ara verdim ;)
tesadüf oldu necati yide görmek nasip oldu :)iyi ama necati tekneden nasıl olduda kendini atmadı :D:D:D yav neco senin ne işin var teknede ormancılar bizi bekliyo kardeşim :Dbırak denizler kaptanlara kalsın bizim ormancılar var :D:D

hepinizi yürekten kutlarım :helal::helal:

bakiye gelince yatma koçum yatan balık tutamaz ;)babanı örnek alma gel beni örnek al :D:D:D:D

Hasan abicim çok şükür sizden haber alabildik özlemişiz doğrusu mesajın için teşekkürler .

Hasan BALIKÇI 05-07-2011 22:11

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 109765)
Hasan abicim çok şükür sizden haber alabildik özlemişiz doğrusu mesajın için teşekkürler .

raif kaptanım ben teşekkür ederim, hiç ayrılmadım ;)ama bazen olmuyor ;)malum yaptığımız balık avları insanın rahat ve huzurlu olması kaydıyla dahada keyif veriyor.;)
nede olsa hobi bundan önemli işlerde oluyor.;)eeeh artık bitti sayılır yine beraber oluruz.;)

Raif Yelkenci 05-07-2011 22:33

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 109767)
raif kaptanım ben teşekkür ederim, hiç ayrılmadım ;)ama bazen olmuyor ;)malum yaptığımız balık avları insanın rahat ve huzurlu olması kaydıyla dahada keyif veriyor.;)
nede olsa hobi bundan önemli işlerde oluyor.;)eeeh artık bitti sayılır yine beraber oluruz.;)

İnşallah abi işlerin rastgitsin hoşçakal.

Yağız DEMİR 05-07-2011 23:33

raif abıcım ogun butun gun aklım sızdeydı gelmeyı cok ıstedım ama arkadasımın onceden baska yere sozu oldugundan nobetı degısemedım. ınsallah baska zamana bende katılırım aranıza daha oncede davet etmıstınız yıne nobetım yuzzunden gelememıstım ama bu sefer denk getırmeye fazla çaba harcayacagım cunku aklım hep sızde kalıyo vallahi :):)

necatı abı ogun av donusu iş yerıne yanıma ugradı bakiyle beraber sohbetleerını avlarınızı anlattı guzel bır ortam kacırmısım o kesın.

abım paylasımın ve anlatımın ıcın cok tesekkur ederım emegınıze yuregınıze saglık

Tuncay GÜNAY 06-07-2011 01:52

ohhhhhh suyunda da koy raif abiiii normal takımla alıvermişsin güzelim kalamarııı gözüm kaldı onda birde kırlangıç çok yakışıklı görünüyor yani çizgi dışı avınız bereketli olmuş tebrikler necati kardeşi teknede görmüş olduk şık durmuş yakışıklı çıkmış vesselam. hepinizi kutlarım afiyet şeker olsun.

halim20 06-07-2011 15:12

İki ekibide tebrik ederim.. Daha güzelleri inşallah..

Raif Yelkenci 06-07-2011 18:32

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 109793)
raif abıcım ogun butun gun aklım sızdeydı gelmeyı cok ıstedım ama arkadasımın onceden baska yere sozu oldugundan nobetı degısemedım. ınsallah baska zamana bende katılırım aranıza daha oncede davet etmıstınız yıne nobetım yuzzunden gelememıstım ama bu sefer denk getırmeye fazla çaba harcayacagım cunku aklım hep sızde kalıyo vallahi :):)

necatı abı ogun av donusu iş yerıne yanıma ugradı bakiyle beraber sohbetleerını avlarınızı anlattı guzel bır ortam kacırmısım o kesın.

abım paylasımın ve anlatımın ıcın cok tesekkur ederım emegınıze yuregınıze saglık

Yağızcım inşallah birdahaki sefere diyelim mesajın için teşekkürler.

Raif Yelkenci 06-07-2011 18:37

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 109814)
ohhhhhh suyunda da koy raif abiiii normal takımla alıvermişsin güzelim kalamarııı gözüm kaldı onda birde kırlangıç çok yakışıklı görünüyor yani çizgi dışı avınız bereketli olmuş tebrikler necati kardeşi teknede görmüş olduk şık durmuş yakışıklı çıkmış vesselam. hepinizi kutlarım afiyet şeker olsun.

Tuncay kardeşim teşekkürler bir şeyi düzelteyim kırlangıç degil iskorpit balığı küçük diye saldık güzel tebriğine teşekkür ederim.

Necati ARAT 07-07-2011 07:28

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 109649)
Bir kaç resimde benden;

Ben sadece bunlar ile ilgili bir diyoloğu aktarmak istiyorum..;)

Konuşma İbrahim abi ve Engin abimizin arasında geçiyor..:D

İbrahim..
-Engiinnn Balıklarla resim çekildinmi..??

Engin..
-Yok çekilemedim..

İbrahim..
-Gel o zaman sana Bunlarla Klip çekeyim..

Bu diyalog hepimizi gülme krizine tutturdu..

Çok hoş bin gündü.. Günün Şanslı teknesi ise İbrahim abim senin teknendi..
Nasibin bol bahtın hep açık olsun..:helal::helal::helal:

Eeeeee Slogan Zamanı..

BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE..

Taygun KOCABIYIK 07-07-2011 12:11

Ekibin güzelliğe bakın hele :)
Tebrik ediyorum herkesi, ama özellikle Raif kaptanımı tebrik ediyorum levrek+kalamar için :)
Mansiyon ödülü ise İbrahim abinin mercana :D

Adem VARDARCIK 07-07-2011 14:04

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 109622)
Uzun zamandır teknemizde misafir etmek istediğimiz Necati, Yağız ve Mehmet Boduroğlu arkadaşlarımızdan sadece müsait olan Necati ve oğlu Baki'nin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz geceden bahsetmek istiyorum.:)

Ben tekneyi hazırlamak içinakşam 21.30'da limana geldim. Necati ve Engin kaptanı beklerken işlerimi bitirdiğimde takım bağlamaya başladım bu arada kurşunsuz iki iğneli sardalya bağladım ve birkaç metre ileri attım yaklaşık 15 dakika sonra kasnakta çok hafif kımıldama hissettim ve yüklenip resimde gördüğünüz 500 gr civarı levreği aldım.:)Daha sonra gelen arkadaşlarla Murat Baykent, İbrahim Zaralıoğlu'nun gittiği meraya doğru hareket ettik bu arada saat 23.00 olmuştu. Üç tekne sohbet,muhabbet derken sabah 7 gibi sonlandırdık.

Hava 1-3 yemlerimiz sardalya, mamun ve sülünezdi.Bizim teknede mercan yoktu İbrahimlerde vardı.Biz de birkaç karagöz istavrit ve kalamarla oyalandık.Unutmadan küçük bir iskorpit yakalayıp aynen geriye iade ettim.Bunun dışında bol miktarda yarım kova kadar gopez ve izmarit yakalayıp avı sonlandırdık.

Kalite olmasa bile güzel bir havada arkadaşlarla hoş vakit geçirdik.Tüm rastgelsin ailesine selamlar.:)

Teknedeki İnsanların kalitesi yetiyor da artıyor be Raif ağabeyim..Muhabbetiniz bol olsun..Kaldi ki..! Levrek ve Kalamar başlı başına buram buram kalite..

Esenkalın.

Raif Yelkenci 07-07-2011 18:22

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 109900)
Ekibin güzelliğe bakın hele :)
Tebrik ediyorum herkesi, ama özellikle Raif kaptanımı tebrik ediyorum levrek+kalamar için :)
Mansiyon ödülü ise İbrahim abinin mercana :D

Taygun cum teşekkür ederim rastgele kardeşim.

Raif Yelkenci 07-07-2011 18:27

Alıntı:

Adem VARDARCIK tafarından gönderildi (Mesaj 109907)
Teknedeki İnsanların kalitesi yetiyor da artıyor be Raif ağabeyim..Muhabbetiniz bol olsun..Kaldi ki..! Levrek ve Kalamar başlı başına buram buram kalite..

Esenkalın.

Adem cim teşekkürler bu nezaket dolu mesajın için bu sitede tanışmak istediğim arkadaşlardan birisisin bakalım ne zaman kısmet olucak hoşçakal birader.

Tuncay GÜNAY 07-07-2011 23:50

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 109871)
Tuncay kardeşim teşekkürler bir şeyi düzelteyim kırlangıç degil iskorpit balığı küçük diye saldık güzel tebriğine teşekkür ederim.

abi ne bileyim demekki fotolara bakarken gözlüğümü takmamışım :):) kırlangıç sanmışım eee yokki bizi davet edip iskorpit i öğreten nasıl tutulur nasıl yenilirr:deli::deli: avlarınızda neşe bereket eksik olasın :helal::helal:

Saat 11:49.