![]() |
Beğler Herkez En Çok Sevgiği Balığın Adını Yazsın
Benim yayın ya sizin....
|
Çupra. Tek tutarım.
|
Sazan sonra da yayın...
|
Alıntı:
bende aynı fikirdeyim |
Barbun..........
|
Barbun... ;)
|
Tahtabalığı (köftesi olursa..)...Barbun,Çinekop vs..
|
Yerken en sevdiğim balık. Lüfer (ızgarası olacak)
Tutarken en sevdiğim balık sazan en az 1 kg olacak |
Bence yerken HAMSİ, tutarken de büyük bir AYNALI SAZAN olabilir....
|
Yerken barbun
Vururken Levrek. |
Ankara'da deniz olmadığı için pullu zazan en güzeli yazın İzmir çandarlıya gelince çupralarla idare ediyorum
|
sami, sekoya sölede okusun.
bu akşam güzelbahçeye gittik, balık halinin yanında fatihin yeri, ekmek arası sardalya yedik, olamaz böle bi şey ya! ya çok açtık, yada balık çok güzeldi. sekoooo; duy bunu, sami burları bilmez. sonra çeşme altında bira içtim, çardakta... izmir işte, yaz kış güzel seko. artık sen buralara pek gelemiyosun tabi. samsunlu oldun.ahhhh izzmir ah.
____________________ Vedat ÖZ İZMİR 1969 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ____________________ |
Alıntı:
|
tutarken tatlı suda sazan denizde zargana
yerken tatlı suda yılan balığı denizde lüfer beklerken levrek izlerken lüfer imrenirken turna hayal ederken yayın anlatırken izmarit abarttım mı acaba :) :) |
Alıntı:
|
kıyıdan çupra derin suda mercan o kafa atarak gelişi yokmu..........
|
tutmayada lüfer, yemeyede lüfer.
|
Alıntı:
|
ne olabılırkı baska (TURNA)
|
Beğler Herkez En Çok Sevgiği Balığın Adını Yazsın
Türkçe'yi harika kullanmışsın, tebrik ediyorum seni... :camoka: |
Alıntı:
Bnede snei tbeirk eidyruom snede hraika kllunaşımısn :dikkat: :dikkat: :dikkat: biz alndaık ndemeek itseidğnii snede alnaşımısn dzülteme ypatığnıa gröe o zmaan sroun yok dğelimi nmuara beyyyyy :dikkat: :dikkat: :dikkat: |
iskorpit geceleyin en guzeli
|
Kedi erişemediği ciğere mundar dermiş Volkan :artist:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
konuyla ne alakası var anlayamadım pek ama neyse icinden geldi heralde ;) |
Arkadaşlar site yine sahte nickli kişilerle kavga düzenini almasın...Bunun kötü örneklerini yaşadık...İnsanlara hak ettiği değeri verelim...Huzurumuz kaçıp sonra keşke şöyleydi böyle olsaydı muhabbeti olmasın...Sinirlerimize hakim olalım..Benim içimdende bazı şeyler geçti ama lütfen sakin olalım.....Amacı belli olan insanlar güüzel arkadaşlıkların olduğu bir sitede bu arkadaşımıza cevap bile vermemek en doğrusu...(Benim düşüncemdir bu) :dikkat:
|
Bu tip sahte nicklilere yokmuş gibi davranmak en iyisi... Zaten sanal onlar,gerçekte yoklar yani...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Anca banlarsın, başka bi üyelik açıp yine gelirim. Bi daha banlarsın bi daha gelirim :) |
hem yerken hem tutarken sargoz
|
levrek
hem yerken hem tutarken levrek:artist:
|
Arkadaşlar benim en sevdiğim balık yerken sardalya hele bir de şöyle iri ve yağlı olupta mangala atarsam süper olur. tutarken ise tutabildiğim her balık benim en sevdiğim olur.
saygılar |
aman arkadaşlar lütfen dikkat...
Canlarım,ciğerlerim aman ha dikkat bu site dost sofrası burada herkeze yer var olduğunu zannediyorum.Şu güzel Türkçe'miz ile tatlı tatlı sohbet etmek varken,bizim gibi deniz aşığı insanlara birbirimize karşı kırıcı olabilecek ifadeler ile seslenmek hiç hoş değil.:( Gelelim başlık konumuza tutarken Çupra ve büyüklü küçüklü tüm ailesine karşı saygıda kusur etmem ceket düğmelerimi iliklerim.:D Yerken de Tatlı su balıklarından Turna'yı.Tuzlu su balıklarından da Sardalyanin küçüğü papalinayı,kırmızı bir laleye benzeyen kaya Barbun'unu ve Çupra'yı ailece pek severiz.:)
|
yerken ; orfoz ya da logos ( lahoz )
çekerken ; domuz balığı ( bazı yerlerde tavuk balığı da deniyor ) domaz gibi asılıyor meret... rastgelsin... |
Gücü Yeten Yetene
Tutarken de yerken de HAMSİ.Arkadaslar sizler bilir misiniz bilmem veya belki duymussunuzdur. Balık Karaya Vurdu dendi mi herkes sebetini denize alıp koşar. Dalga dalga balık doldurmak icin. Bir kez ben yaşadım. İstavrit Hamsiyi Palamut, Kefal ise İstavriti kovalarken Hamsi yakalanıp tavalara konmuş oluyor ..Biraz samimi avcılık degil gibi ama ne yapalım. Balıgın karada yürüyeni yok.:ninja:
|
Aynalı
Bende tutarkende yerken de aynalıyı tercih ederim.1 kg ve üstü.:P
|
yerken deniz levreği (kültür değil) tutarkende kefal (hem kolay yakalanıyor hemde her hareketini oltanın ucunda hissedebiliyorsun)
|
abi hiç düşünmemiştim.Avlaması zevkli ama genellikle vurduğum balıkları dağıtırım komşulara felan ama çupra fena değil.
|
Barbun, Çipura ve Kırlangıç çok severim. Çipura'yı da tutmayı severim.(babamın uzmanlık alanı);)
|
Saat 01:03. |