![]() |
İlk levreklerimizi aldık
Uzun süredir forumda bir şeyler paylaşamamıştım.Meşhur levrek avcımız ve değerli dostum Yasin'ide sabahın 04:00ünde uyandırıp daha önceden tiyosunu aldığımız avlağınıza yaklaşık 2 saatlik yolculuktan sonra vardık.Yasin'e burda ilk oltayı atan levreği alıyormuş diyip sahteyi uzaktan suya gönderim.Yaklaşık bir saniye sonra levrek sahteyi kaptı ve balığı dışarı çıkardım ardından Yasin'de ilk atışında levreği aldı.Birer adet daha levrek yakaladık ardından ben artık atmayı bıraktım Yasin'de sonrasında yakaladığı 3 adet ispendeği suya iade etti.Güzel bir gündü sadece bu fotoğrafı çekebildim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Akın abi uzun süre sonra harika bir avla dönüş yaptın tebrik ederim.
Suya geri salınan ispendekler içinde tebrik ediyorum gelecek yıllara yatırım yapmışsınız ;) |
Alıntı:
|
Akın bereketli olsu.
2 saatlik yolculuk nereye yaptınız kardeşim. Biz Karaburuna levreğe gelme planları yaparken sen avlağı değiştirip İstanbul dışınamı gidiyorsun. |
akın kardeşim sezonun ilk levreğini almışsınız hayırlı olsun daha irilerine rast gele ....
|
Tebrikler, paylaşım içinde teşekkürler.
|
Bereketli olsun güzel levrekler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hadi bakalım devamı gelecektir bunların inanıyorum :)
Daha güzelleri yine seninle olsun abi :) Rastgelsin. |
Ooooo İstanbul'lu dostlarımız çoştular.:helal: :helal:
Akın sezonu açtık artık seni kimse tutamaz..:D :D Paylaşım için teşekkürler daha irileri denk gelmesi dileğimle.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kardeşim tebrikler nihayet gözlerimizin pasını sildin teşekkürler.
|
Alıntı:
|
güzel bir av olmuş umarım devamıda gelir avınız daim olsun
|
Akın balıklar ve paylaşım çok güzel geldi :helal:
eline emeğine sağlık afiyet olsun avlarının devamını dilerim kardeşim |
sevgili akın balıklar için tebrikler ama esas tebriğim saldığın ispendekler için.oltana her zaman trofe rastgelmesi temennisi ile sevgiler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tebrikler, paylaşım içinde teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Saat 23:37. |