RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bazıları balık tutar bazılarıda balığa bakar (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9710)

Tuncay GÜNAY 13-09-2011 18:39

Bazıları balık tutar bazılarıda balığa bakar

sevgili dostlar uzunca bir süredir işlerimin yoğun bir şekilde kesat olması nedeni ile balığa gidemediğim için yaylaşım yapmamıştım :( balığa giden tutar ya gidemeyen ne yapar benim gibi alır çoluğu çocuğu balıklara bakmaya gider. :)))) 07/09/2011 tarihinde anıl kardeşimden teklifi kıramayarak kabul ettim anlaştık beraber balığa gidecektik nasip bu ya denizliden bastım marşa bekle beni izmir diyerek koyuldum yola denizliden tam çıkmıştım ki sarayköy girişinde yaşadığım bir aksilik yüzünden geri dönmek zorunda kaldım :( eeee balığa niyetlenipte yoldan dönmem beni çok rahatsız etti bu arada kayınço ve kaynana istanbula gideceklermiş bizide davet ettiler eee beleş sirke pekmezden tatlıdır dedik kabul ettik vee bekle bizi İ S T A N B U L dedik istanbula gittik bende tutmaya gidemediğim balıklara bakarım arkadaş diyip soluğu akvaryumda aldım ailecek keyifli zaman geçirdik sizlerle de paylaşmak istedik denizin altını sizlerede göstekmek isterim buyrun fotolarla dezizin altı ve oradaki dostlarımız

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Taygun KOCABIYIK 13-09-2011 19:10

Tuncay abi gopezlere benzemez ısırır vallaha bak bu köpek balıkları ona göre parmağına eline koluna sahip ol :D

Tuncay GÜNAY 13-09-2011 19:15

Alıntı:

Taygun KOCABIYIK tafarından gönderildi (Mesaj 112506)
Tuncay abi gopezlere benzemez ısırır vallaha bak bu köpek balıkları ona göre parmağına eline koluna sahip ol :D

bende onu ısırım valla köpekbalığı makyak görür sayemde :deli::deli::deli: sadece ısırmam orta parmağımı gözüne sokarım balığın hahaha:D:D:D

Murat ÇAKMAKÇI 13-09-2011 19:21

Tuncayım o balığın dişleri aynı benim dişlere benziyo zavallı çok geviş getiriyordur:D
paylaşım için teşekkürler :helal: kardeşim ALLAH a emenat ol kardeşim
Merakımdan Pirinayla köpek balığını yan yana koyup denemek lazım:confused:

ustam18 14-09-2011 07:09

Tuncay kardeş bu harika görüntüleri bizlerle paylaştığın için teşekkürler.Başlıkta da dediğin gibi kimi tutar kimi bakarda tutulacak balığı tutarsın.ama bu kocaman hav hav balığına da bakmaktan başka bir şey yapamazsın galiba.
Rastgele(illa onuda tutacam dersen)

gonencsenkal 14-09-2011 08:12

Paylaşımınız için teşekkürler gerçekten güzel bir akvaryuma benziyor bizde gezmiş gibi olduk :)

yuksel169 14-09-2011 11:34

Valla çok iyi yapmışsın Tuncay abi.Ben de uzun zamandır istiyorum akvaryuma gitmeyi ama henüz kısmet olmadı.Çok heyecan verici birşey olmalı. Resimler çok güzel, teşekkür ederiz.

kaptankarabulut 14-09-2011 16:34

Vay Tuncay gerçekten harika görüntüler..İnsan giderken yanında bir de olta takımı götürürdü..:D :D :D

Bu güzel paylaşımın için çok teşekkürler kardeşim..

mazhar üzümcü 14-09-2011 18:29

tuncayım çok iyi düşünmüşsün bu görselleri bizimle paylaşacağın rapora dönüştürmeyi emeğine sağlık nicelerine sevgilerimle.

Anıl ÜNALAN 14-09-2011 23:48

Tuncay abi süper görüntüler yaa :) Sinemin heyecanlı bakışlarını ta buradan hissettim :)
Bakarsın bir gün oraya aile olarak gideriz abi ;) ne dersin :)

muhabbetci 15-09-2011 09:36

Balıktan ayrı kalmamışın yine,
Cumartesi Ispartaya gidiyorum,geçerken asıl memleketim Denizlidende geçeceğim,bağırarak selam veririm Tuncay.

Tuncay GÜNAY 15-09-2011 19:28

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 112511)
Tuncayım o balığın dişleri aynı benim dişlere benziyo zavallı çok geviş getiriyordur:D
paylaşım için teşekkürler :helal: kardeşim ALLAH a emenat ol kardeşim
Merakımdan Pirinayla köpek balığını yan yana koyup denemek lazım:confused:

murat kardeş bak şimdi bende merak ettim ne olur bilmem ama şurası bir gerçek dişlerinizi sık sık fırçalayın :D:D:D:D:D:D

Tuncay GÜNAY 15-09-2011 19:32

Alıntı:

ustam18 tafarından gönderildi (Mesaj 112534)
Tuncay kardeş bu harika görüntüleri bizlerle paylaştığın için teşekkürler.Başlıkta da dediğin gibi kimi tutar kimi bakarda tutulacak balığı tutarsın.ama bu kocaman hav hav balığına da bakmaktan başka bir şey yapamazsın galiba.
Rastgele(illa onuda tutacam dersen)

yorumun için teşekkürler abi bu balığı tutmak içim urgan ve kurban kancası kullanmak gerek sanırım:deli:

Tuncay GÜNAY 15-09-2011 19:33

Alıntı:

gonencsenkal tafarından gönderildi (Mesaj 112539)
Paylaşımınız için teşekkürler gerçekten güzel bir akvaryuma benziyor bizde gezmiş gibi olduk :)

teşekkürler gönenç kardeşim ne mutlu bana yaşadığım güzelliklere sizide ortak edebildiysem. bu arada 75 tl den kurtuldunuz :D:D:D:D

Tuncay GÜNAY 15-09-2011 19:37

Alıntı:

yuksel169 tafarından gönderildi (Mesaj 112557)
Valla çok iyi yapmışsın Tuncay abi.Ben de uzun zamandır istiyorum akvaryuma gitmeyi ama henüz kısmet olmadı.Çok heyecan verici birşey olmalı. Resimler çok güzel, teşekkür ederiz.

ben teşekkür ederim yüksel kardeş akvaryum öyle büyülü bir yer ki tan 3 tur dolaştık her seferinde macera sil baştan foto makinası bile isyan etti 300 resim çekilirmi :D:D:D:D buraya sadece bir kaçını koydum tavsiye ederim kesinlikle gidilmesi gereken bir yer

Tuncay GÜNAY 15-09-2011 19:39

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 112569)
Vay Tuncay gerçekten harika görüntüler..İnsan giderken yanında bir de olta takımı götürürdü..:D :D :D

Bu güzel paylaşımın için çok teşekkürler kardeşim..

abi benim takımlar devamlı bagacda geziyor zaten ama girişte oltacı giremez yazıyordu :D:D:D:D:D:D:D:D

Tuncay GÜNAY 15-09-2011 19:41

Alıntı:

mazhar üzümcü tafarından gönderildi (Mesaj 112585)
tuncayım çok iyi düşünmüşsün bu görselleri bizimle paylaşacağın rapora dönüştürmeyi emeğine sağlık nicelerine sevgilerimle.

teşekkürler beğendiğinize sevindim sizlere de nasip olsun yorum için teşekkürler

Tuncay GÜNAY 15-09-2011 19:44

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 112603)
Tuncay abi süper görüntüler yaa :) Sinemin heyecanlı bakışlarını ta buradan hissettim :)
Bakarsın bir gün oraya aile olarak gideriz abi ;) ne dersin :)

anlaşıldı anılım senin evlenip barklan ma zamanın gelmiş :D:D:D:D:D sen bi evlen çoluk çocuğa karış aile ol hayat san bi koysun o zaman fırsat bulabilirsek kesin giderizzz:D:D:D:D:D:D:D
sinem uçtu sevinçten elleriyle vatoslara midye yedirdiii :helal: ya bu yatosları bile eğitmişler inanamadım video yüklemesini bilmediğimden koymadım

Tuncay GÜNAY 15-09-2011 19:50

Alıntı:

muhabbetci tafarından gönderildi (Mesaj 112616)
Balıktan ayrı kalmamışın yine,
Cumartesi Ispartaya gidiyorum,geçerken asıl memleketim Denizlidende geçeceğim,bağırarak selam veririm Tuncay.

yani abi ya tutuyoruz ya bakıyoruz işte bu arada denizliden ne zaman geçeceksiniz cumartesi günü kuzenimin düğünü olduğu için biraz yoğunum ama dostlara ikram edeceğimiz bir kahvemiz her daim mevcut izmir tarafından geleceksiniz sanırım toyota plazanın hemen arkasında benim dükkanım başım gözüm üstüne abi

muhabbetci 15-09-2011 22:37

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 112666)
yani abi ya tutuyoruz ya bakıyoruz işte bu arada denizliden ne zaman geçeceksiniz cumartesi günü kuzenimin düğünü olduğu için biraz yoğunum ama dostlara ikram edeceğimiz bir kahvemiz her daim mevcut izmir tarafından geleceksiniz sanırım toyota plazanın hemen arkasında benim dükkanım başım gözüm üstüne abi

Merhaba Tuncay,
Cumartesi,sabaha karşı Manisadan yola çıkıp,Buldan üzerinden Denizliye giriş yapacağım,eğer güzel bir çorbacı varsa hem mola verip hemde seninle tanışmak isterim.Nede olsa asıl memleketim Denizli.:)

Anıl ÜNALAN 15-09-2011 22:51

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 112665)
anlaşıldı anılım senin evlenip barklan ma zamanın gelmiş :D:D:D:D:D sen bi evlen çoluk çocuğa karış aile ol hayat san bi koysun o zaman fırsat bulabilirsek kesin giderizzz:D:D:D:D:D:D:D
sinem uçtu sevinçten elleriyle vatoslara midye yedirdiii :helal: ya bu yatosları bile eğitmişler inanamadım video yüklemesini bilmediğimden koymadım

Benim ailem evlenmedende hazır sayın abim ;) benim ailem burada. Hepsini kalbi temiz ve hepsi değerli insanlar ;) Yolumuz o tarafa düşebilir ;)

Tuncay GÜNAY 28-04-2012 21:29

ne de güzelmiş denizin altı herkese tavsiye ediyorum istanbula giden mutlaka akvaryuma uğrasın derim.

dogukan1997 29-04-2012 17:38

Paylaşımın için teşekkür ederim tuncay abi ellerine sağlık. Herkesin dediği gibi eline dikkat et sevgi ve saygılarımla rastgele.

MAVİ FENER 30-04-2012 03:34

Tuncay;
Bu harika resimler için çok teşekkür ederim...eline makinene sağlık....

dostumsun 30-04-2012 10:52

5 mayıs gel artık...

Tuncay abi resimler şahaneymiş. 5 mayıs için hazırlıklara başladın mı? İnşallah kazıklıda bu sefer biz balıkları kazıklicaz...:D

Tuncay GÜNAY 30-04-2012 17:29

Alıntı:

dostumsun tafarından gönderildi (Mesaj 122224)
Tuncay abi resimler şahaneymiş. 5 mayıs için hazırlıklara başladın mı? İnşallah kazıklıda bu sefer biz balıkları kazıklicaz...:D

:D:D:D:D:D anlaşılan senin kurtlar canavardan da büyük olmuş. fotoları beğendiğine sevindim

Saat 04:32.