RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   12.09.2011 Çipura Avımız (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9711)

avlar 14-09-2011 08:57

12.09.2011 Çipura Avımız

Önce geçen Cuma kaptanımla beraber avlağımızı bir dolaşalım dedik.Fakat bütün gün aramalarımıza rağmen sadece ufak:) lidaki vardı.Moraller bozuk bir şekilde avımızı sonlandırmıştık.Kaptanım balığın olduğu, fakat havanın neredeyse 0 olduğu için iştahsız olduğu görüşünü savunuyordu.Pazartesi günü tekrar şansımızı denedik bu sefer hava 3-4 hatta bazen daha sertti.Kaptanım bir kez daha haklı çıktı.Fena bir av olmadığı kanaatindeyim.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]Balık ayıklamakta bence bir sanat.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bunlar da benim hisseme düşenler.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Daha iyilerinin sizlere denk gelmesi dileklerimle,iyi avlar.

BalıkcıGenc 14-09-2011 09:01

vay vay vay tamer abi malzeme sağlam valla :D ellerine sağlık iyide biz ne tutacağız şimdi :D bırakmadın kuruttun denizi :D ellerine sağlık

BARBADOS 14-09-2011 09:11

tebrikler balıklar altın gibi parlıyor başarılı bir av olmuş sezonumuz inşallah bereketli ve hayırlı olur...

ustam18 14-09-2011 09:18

Tamer Kardeş maşallah balıklar gümüş gibi parlıyor.Avlarınız bereketli yedikleriniz afiyet olsun.Rastgele.

volky1991 14-09-2011 14:20

maşallah çok güzel avlar egede avlanmayı özellikle zıpkınla dalmayı hep arzuluyorum bakalım ne zamana kısmet olucak.

kaptankarabulut 14-09-2011 16:28

Tameeer Tamer kuruttun çeşmenin balıklarını..:D :D :D

Neyse sen orada hızını al da kışın ben seni burada kupes izmaritle oyalarım..:D :D

Bu işin şakası herkes nasibini alır.Güzel bir paylaşım teşekkür ederim.Afiyet olsunlar..

avlar 14-09-2011 17:28

Alıntı:

BalıkcıGenc tafarından gönderildi (Mesaj 112543)
vay vay vay tamer abi malzeme sağlam valla :D ellerine sağlık iyide biz ne tutacağız şimdi :D bırakmadın kuruttun denizi :D ellerine sağlık

Teşekkürler,daha iyi avlar seninle olsun inşallah.

avlar 14-09-2011 17:30

Alıntı:

BARBADOS tafarından gönderildi (Mesaj 112545)
tebrikler balıklar altın gibi parlıyor başarılı bir av olmuş sezonumuz inşallah bereketli ve hayırlı olur...

Çok teşekkürler,hayırlı sezonlar hepimize inşallah.

avlar 14-09-2011 17:32

Alıntı:

ustam18 tafarından gönderildi (Mesaj 112547)
Tamer Kardeş maşallah balıklar gümüş gibi parlıyor.Avlarınız bereketli yedikleriniz afiyet olsun.Rastgele.

Ustam çok teşekkürler,sizinde avlarınız bereketli olsun.

avlar 14-09-2011 17:33

Alıntı:

volky1991 tafarından gönderildi (Mesaj 112561)
maşallah çok güzel avlar egede avlanmayı özellikle zıpkınla dalmayı hep arzuluyorum bakalım ne zamana kısmet olucak.

Teşekkürler,sizede avlarınızda başarılar.

avlar 14-09-2011 17:35

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 112568)
Tameeer Tamer kuruttun çeşmenin balıklarını..:D :D :D

Neyse sen orada hızını al da kışın ben seni burada kupes izmaritle oyalarım..:D :D

Bu işin şakası herkes nasibini alır.Güzel bir paylaşım teşekkür ederim.Afiyet olsunlar..

Süleyman abicim onlar buranın balıkları.Çeşme'den geldim abi senden haber bekliyorum ama uskumru olursa makbule geçer:)

Taygun KOCABIYIK 14-09-2011 20:48

Tamer abi balıklar gerçekten harika, parıl parıl. Deniz çuprasının gözünü seveyim bambaşka oluyor seyrine bile doyum olmuyor lezzetini falan geçtim :)

ibrahimz35 14-09-2011 21:21

Maşallah, çok güzel bir av olmuş.
Çupura genelde sert havayı seviyor, kaptan bu konuda haklı çıkmış.
Deniz çupurasının rengide tadıda bir başka oluyor.
Ellerinize sağlık.

Anıl ÜNALAN 14-09-2011 23:45

Tebrik ederim abi süper bir av olmuş :)
Her biri sanat harikası gibi uzanmış :)
Devamını diliyorum.

avlar 15-09-2011 07:06

Alıntı:

Taygun KOCABIYIK tafarından gönderildi (Mesaj 112593)
Tamer abi balıklar gerçekten harika, parıl parıl. Deniz çuprasının gözünü seveyim bambaşka oluyor seyrine bile doyum olmuyor lezzetini falan geçtim :)

Çok teşekkür ediyorum,daha iyileri size de nasip olsun inşallah.

avlar 15-09-2011 07:11

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 112595)
Maşallah, çok güzel bir av olmuş.
Çupura genelde sert havayı seviyor, kaptan bu konuda haklı çıkmış.
Deniz çupurasının rengide tadıda bir başka oluyor.
Ellerinize sağlık.

Sert havada avcılık biraz zor oluyor ama balık öyle istiyor yapacak bir şey yok.Kaptanın ''kız havası'' diye tabir ettiği havada gerçekten balık ya çok nazlı ya da hiç olmuyor.Daha iyileri sizinle olsun inşallah.

avlar 15-09-2011 07:14

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 112602)
Tebrik ederim abi süper bir av olmuş :)
Her biri sanat harikası gibi uzanmış :)
Devamını diliyorum.

Anıl gerçekten teşekkürler,Süleyman abi her ne kadar uskumru avı bir başka dese de, çipura avını tek geçerim her zaman.

Anıl ÜNALAN 15-09-2011 08:29

Alıntı:

avlar tafarından gönderildi (Mesaj 112609)
Anıl gerçekten teşekkürler,Süleyman abi her ne kadar uskumru avı bir başka dese de, çipura avını tek geçerim her zaman.

Çaktırma abi bende 7-8 senedir uskumru, istavrit, palamut, lampuka avlarım ama karadan çupra avının keyfini o balıklarda bulamamışımdır çünkü karada olup konsantre olmak hazırlanmalar felan bir bütün olarak bana zevk veriyor denebilir ;) Aksiyon açısından uskumru ve lampuka daha hareketli ve güçlü balıklar olduğunu zannediyorum :)

TUĞYAN 15-09-2011 09:45

Tamer bey sanki seçmece yapmışsın sipariş üstüne yakalanmış gibi güzel av afiyet olsun rasgelsin

avlar 15-09-2011 13:32

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 112612)
Çaktırma abi bende 7-8 senedir uskumru, istavrit, palamut, lampuka avlarım ama karadan çupra avının keyfini o balıklarda bulamamışımdır çünkü karada olup konsantre olmak hazırlanmalar felan bir bütün olarak bana zevk veriyor denebilir ;) Aksiyon açısından uskumru ve lampuka daha hareketli ve güçlü balıklar olduğunu zannediyorum :)

Gerçi benim avım tekneden ama biz zokayla 6-7 metre de avlanıyoruz.Çipura gelirken kalbimin küt küt atışını bana hiç bir balık hissettiremez gibi geliyor.

avlar 15-09-2011 13:34

Alıntı:

TUĞYAN tafarından gönderildi (Mesaj 112621)
Tamer bey sanki seçmece yapmışsın sipariş üstüne yakalanmış gibi güzel av afiyet olsun rasgelsin

Abi seçmece olduğu doğrudur,tutulan diğer balıkları kareyi bozmasın diye resimlemiyorum.Size de rastgelsin.

Raif Yelkenci 16-09-2011 21:06

Tebrikler gerçekten başarılı geçmiş elinize sağlık.

avlar 18-09-2011 09:52

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 112709)
Tebrikler gerçekten başarılı geçmiş elinize sağlık.

Teşekkürler, daha iyileri sizinle olsun inşallah.

Murat ÇAKMAKÇI 18-09-2011 16:43

MAŞALLAH deyimde nazar deymesin çok güzeller afiyet olsun
Paylaşım için teşekkürler:helal:

avlar 19-09-2011 10:51

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 112794)
MAŞALLAH deyimde nazar deymesin çok güzeller afiyet olsun
Paylaşım için teşekkürler:helal:

Ben de çok teşekkür ederim.Daha iyileri sizinle olsun.

Tuncay GÜNAY 19-09-2011 18:43

muhteşem kareler bunlar mırmır mercan paşa üçü bir arada :) afiyet şeker olsun paylaşım için teşekkürler gözümüz gönlümüz açıldı

avlar 20-09-2011 10:25

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 112907)
muhteşem kareler bunlar mırmır mercan paşa üçü bir arada :) afiyet şeker olsun paylaşım için teşekkürler gözümüz gönlümüz açıldı

Çok teşekkür ediyorum,daha iyileri inşallah sizlerle olsun.

Ege Demirağ 26-10-2011 19:08

çok güzel bir av olmuş bu aralar zoka ile avlanacağım kıyıdan inşallah verim alırım :D

kloyoz 26-10-2011 20:06

fotolar çok güzel.tebrik ederim.devamı dileğiyle.

Saat 04:33.