![]() |
Kaptan Karabulut'un teknesinde ilk balık tutma deneyimi
Sabahın 4 ünde uyanarak (babam,amcam,yengem,özgür abim ve kuzenlerim) başladığımız yolculuğumuza Güzelbahçe Siteler 2 limanından başladık.Gün henüz ağarmamışken Kaptan karabulutun teknesinde tam istikamet yol alırken bir yandan kahvaltımızı da ettik.40 dk lık yolculugun ardından varılan bölgede siftahı 4 uskumru ile yapan Kaptan Karabulut oldu :) Ben ve ailem uskumruları görünce deliye döndük tabii ki ancak ilk ve son uskumruyu Kaptan Karabulut yakalamıştı :( Gün boyu gopez,istavrit sürüleriyle karşılaşsak da balık tutmanın zevkini doyasıya tatmıştım.Öncelikle babama daha sonra da Kaptan Karabuluta teşekkürlerimi sunuyorum :)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Balık azda olsa güzel bir gün geçirmişiniz paylaşım için teşekkürler:helal:
eline emeğine sağlık afiyet olsun |
tekrar sagolun :))
|
İlk denemede yanınızdakiler büyük balık yakaladığında sizde mutlaka bilenmişsinizdir.Üstad Karabulut gene ustalığını konuşturmuş.Sonraki avlarınızın bereketli geçmesi dileğimle Rastgele.
|
Kaptan karabulut kesinlikle üstad :) temennileriniz için teşekkür ederim :)
|
Kaptanım her zaman açılışı yapar :) devamı getirmek misafirlerden olur :)
Ailecek denizde olmak gerçekten çok güzel imrendirici bir görüntü ortaya çıkmış doğrusu :) Zamanla en iyi balıkları tutabilmeniz dileğiyle ;) |
çiğdem kardeş öncelikle aramıza hoşgeldin. bu çok güzel hobiye gönül vererek, kaptanımla birlikte avın güzelliklerini ve yaşattığı duygularıda bizlerle paylaşmandan dolayı ayrıca kutluyorum. dahada güzellerine inşallah diyerek sana ve ailene sevgilerimi iletiyorum.
|
Tebrikler.
En azından iyi vakit geçirmişsinizdir. Kısmet artık daha sonraki avlarınıza da olması dileğimle. RASTGELE... |
iyi dilekleriniz için teşekkürler :)
|
Balığa doğru kişiyle başlamışsınız,avcılığın artarak büyük bir tutkuya dönüşeceğinden emin olabilirsiniz.Daha sonraki avlarınızın bereketli olmasını diliyorum.
|
Ailenizle balık avı çok güzel olmuş Allah hep böyle daim eylesin.
Kaptan karabulut işinin en iyilerindendir. Tebrik ederim |
Aramıza hoşgeldiniz.Umarım bereketli ve keyifli avlar yaşarsınız.
|
Tebrik ederim istavrit de gayet güzel görünüyor. Ailecek balık keyfini yaşamak ayrı bir zevktir. :)
Daha güzel avlar yapmanız temennisiyle aramıza hoşgeldiniz... |
Çiğdem'cim bu güzel paylaşım için çok teşekkürler.Artık seninde eline balık pulu yapıştı.:D :D :D
Keşke şu okullar biraz daha geç açılsaydı değilmi..:D :D Zannedersem en yakın balığa çıkma zamanın bayram tatili olacak .O zamanı iple çektiğini tahmin edebiliyorum.:D :D En kısa zaman da görüşebilmek ve çok daha güzel balıklar tutabilme dileğimle... |
Aramıza hoşgeldin sevgili kızım tebrikler ilk denemen ehil kişilerle başlamış bu önemli kızım diyorum çünkü tam sizin yaşınızda benim de bu işe gönül vermiş bir kızım var oda sık sık benimle ava geliyor neyse çok daha iyi avlar olmasını dilerim sağlıkla kal.
|
çok güzel bir av olduğuna hiç şüphe yok benim asıl merak ettiğim sabah çayını kim demledi kaptanın prensiplerindendir ilk balığı tutan çayı demler o yüzden kaptan balığı tutsa bile aşağıdan çekmez :)))) bir prensibi daha vardır tuttuğu balıklarıda misafirlerine hediye eder :)))) yani kısacası süleyman kaptanla balığa çıkmanız tanışmaniz isabetli olmuş afiyet şeker olsun
|
Alıntı:
Yaaa Tuncay aynen öyle oldu..İlk balığı tutan dedim ama maalesef çay bana kaldı..:D :D Çekmemezlikte yapamadım çünkü ilk atışımda uskumru bastı.. Eee öyle olunca da takım dolaşmasın diye çekmek zorunda kaldım.. Çiğdem kızımızda umuyorum onları afiyetle yemişlerdir.. |
Alıntı:
Bugün akşam yiyecegiz süleyman amca,neyse bir dahakine ben cayı yaparım yeterki tekrar bu zevki yaşayayım :) |
Çiğdem hanım gerçekten ogün baya bir hareketliydi oltanız ve teknedeki tüm misafirlerin =) Bizim oltalar boştu fakat biraz neşemiz iyiydi amaç stres atmak. Birde teknenin egzosu kopup içeri su almasaydı sabah suyunu alabilseydik iyi olacaktı ama nasip değilmiş. Balık tutmaya doğru insanla başlamışsınız devamı gelir inşAllah.
Bu arada Süleyman abiminde çayını içtimya ölsemde gözlerim açık gitmez Teşekkürler Süleyman Abiiii =) Saygılarımla |
Alıntı:
Çay konusuna gelince.Fatih'cim yolun ne zaman güzelbahceye düşerse mutlaka beklerim.Siz dostlarıma bir tlfon kadar yakınımdır.Teşekkürler iyi dileklerine.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 04:03. |