![]() |
15.10.11 kıyı avım
Saat 4 gibi avlak yerindeydim hava poyraz diye biliyordum 2.4 lodosumsuydu umutsuzlukla oltamı suya attım hayvanın nazlı olmasını bekliyordum kide öyledi
3 tane sargoz 8 tane çupra 6 sı havuz altı tabiri KULLANDIĞIM MALZEMELER.....0.28 misina, kurşunsuz, 2 numara iğne,macun [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Üstad tebrik ederim ben seni bayağı zamandır takip etmemişim yine döktürmüşsün tebrikler.....
|
Murat abi yine yapacağını yapmışsın sargoslar çok güzel sanırım artık zamanı geliyor sargos yakalamaya götür bir haftasonu beni :)
|
Tebrikler, hiç ummamakla birlikte çok güzel bir av geçirmişsiniz ve tavalıklar çıkmış...
|
Abi döktürmüşsün bravo.Harika bir av yinede.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
hiç ummadığın anda bu kadar avlıyosan bekledığın zaman eyvah bea yanında avlanılmaz senin:D
|
Tebrik ederim
bu kadar balıktan sonra artık trofe büyüklüklerdeki balıkları da bekliyoruz rastgele |
Murat, artık balıklarında huyu değişti.umduğun zaman değilde ummadığın zaman da daha güzel av veriyorlar.
Bu güzel paylaşımın için teşekkürler.Tavalıklar çıkmış.Afiyet olsunlar.. |
Paylaşım için teşekkürler ,son derece güzel bir av olmuş tebrikler.
|
Murat Yine döktürmüşsün ve ben yokum. :( Cuma günü sol ayak yan bağı kopardım ve sezonu kapattım. :( Bakalım doktorlar ne diyecek...
|
Alıntı:
|
çakmakçı bütün çipuralar macun müptelası oldular, hepimizi balıksız bırakacaksın. şaka bir yana tebrikler sevgilerimle.
|
abi güzel bir av günü geçirmişsin daha iyi avlar dileğiyle rastgele
|
Murat kardeş 10 tane macun paket, 4 ü acılı olsun.
Bakalım Boğaz lüferleri macunu yiyince bir daha istavritin tarafına bakacaklarmı. Kardeş ellerine sağlık. |
Tebrikler adaşım.Rüzgar bahane balıklar şahane:)
|
Tebrik ediyorum Murat abi. Sezonu açtın artık sen hayatta durmazsın :)
Devamının yine seninle olmasını diliyorum. |
Alıntı:
Umarım erken iyileşirsin de sonlarına yetişiriz ;) |
Murat kardeşim canı gönülden tebrikler,
daha niceleri rastgelsin. şu macunu derin suda denesek mi? |
Ahmet, çok güzel bir av olmuş tebrik ederim.
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Sevgili Murat avından dolayı tebrik ederim:) Güzel bir av olmuş,kurşunsuz tek iğne avları her daim sevmişimdir...Sende bu avı iyi yapanlardan birisin,çok açık görülüyor çünkü...
Kerterizlerin bereketli avların daim olsun,Selamlar... |
tebrikler murat yine konuşturmuşun ustalığını,
afiyet olsun |
macuncu başı naptın gene balıklara kafa yaptırıp kıyıya aldın sanırım bırak şu macun işlerini senin yüzünden kimse balık falan tutamayacak sonra millet canlı yemi takınca balık tanımayacak saf saf bakacak bu arada paşalar senin olsun sargozları denizliye uçur zaten kafaları güzel bende onları beyaz su ile götürürüm ne dersin :))
afiyet şeker olsun |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Tuncay sargozları gel benimle sende tut MACUNCU YAPAYIM SENİDE:D ama son zamanları çünkü geçit zamanı geldi gelecek avlak yerlerini yoklamak lazım ;) |
tebrikler murat kardeş dahada güzelleri nasip olsun rasgele
|
Alıntı:
|
Üstad tebrik ederim güzel bi avdaha yapmışsın.Tavalıklar çıkmış..:helal:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Murat tebrikler,şu macun işini anlamadım ben,bi yere yazmışındır ama ben kaçırmışım.şansın hep seninle olsun.
|
murat balıklar harika iyi bir av olmuş tebrikler
|
Murat çok iyi bir av olmuş kutlarım daha iyi avlar dilerim ellerine sağlık.
|
Alıntı:
|
usta kurşunsuz karadan misinayı nasıl ileri atbiliyorsun dalga veya akıntıyla nasıl uğraşıyorsun veya ben kıyı avı diye yanlışmı anladım sen tekneyle kıyıya yaklaşıptamı avlanıyorsun sorularımla seni sıktıysam kusura bakma
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
muratcım güzel bir av olmuş.lodos diyorsun genede balık alıyorsun tebrikler.
|
Alıntı:
|
mallar konusuyor gene elınıze saglık rast gele ....
|
Saat 19:10. |