![]() |
20-10-2011 Çeşmealtı Raporu
Bir gün önce kararlaştırdığımız avımızı yine aynı ekiple gerçekleştirdik. Sabah 9:30da çapamızı attık ve hemen arka arkaya iki güzel mercan aldık ve çok büyük tesadüf küçük balıklardan eser yoktu. Akşam saat 17ye kadar suda kaldık. Daha sonra dönüşe geçtik. Fena balık yakalamadık ve zevkimizi aldık. Tüm arkadaşlara selamlar ve iyi avlar dilerim.
Yer : Uzun Ada Yem : sardalya ve mamun Hava : 3-5 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Tebrikler raif abi:helal:Afiyet olsun size
|
tebrikler raif abi kırmızı takım 1 fazla siyah takımın forveti kırmızı kart cezalısı sanırım :) böyle bereketli ve de kaliteli balık resmi görünce ayağa kalkıp selam veresim geliyor. afiyet şeker olsun
|
Raif abi yine dehşet çarpıcı görüntülerle mest ettin beni.
Kırmızı beyaz sampiyon Raif Abi olmuş valla. Ellerine sağlık afiyet olsun. |
Raif abi muhteşem bir av olmuş.Tebrikler.Abi birşey soracağım.Şu mercanların olduğu resimde sağ üstteki de mercan mı? geçen kıyıdan bende yakaladım onun aynısından.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Raif abi tebrikler.
Özlenen karaler bunlar. Daha güzellerini tutmak nasip olsun sizlere. Darısı başımıza... |
Raif kaptanım mevsim geldi gibi görüyorum fotoğraflardan :)
Tebrik ediyorum daha bereketli avlara inşallah. |
Üstadım ortalık kızarmış, tebrikler,şansın hep seninle olsun.
|
Tebrikler afiyet olsun darası başımaa :)
|
raif bey tebrikler şansınız daim olsun
|
raif kaptanım hem çeşit hem miktar açısından çok güzeller tebrik edip rastgelsin diyorum sevgilerimle.
|
maaaşşallah abilerim ellerinize sağlık.herdaim rastgele.
|
raif bey harika bir av olmuş tebrikler
|
Tebrikler çok bereketli bir av olmuş.
|
Raif bey tebrikler,bizde bugün Çeşmealtı' nda avdaydık çok bereketli bir gün geçmedi.Gün günü tutmuyor anlaşılan.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Afiyet Olsun
maşallah bereketli av olmuş..zevkimizi aldık demişsin abi sen 7-8 kişilik ziyafet sofrasını tutmuşsun daha ötesini düşünemiyorum:) paylaşım cok güzel.gece gece balığa gidesim geldi..:helal:
|
Alıntı:
|
Raif abi tebrik ederim afiyet olsun....
|
Alıntı:
|
ben burdakı resımlerden yarısını değil çeyreğini tutsam zevkten dört köşe olucam ama tutamıyoz işte:( acemiliği ne zaman atlatıcaz o zaman tutarız belki.;)
Raif abi ellerinize emeğine sağlık.(Bu arada biraz kilo versen fena da olmaz hani:) |
Erkan teşekkürler acemiliği atlatman için ustalarla bir arada olucaksın kolay gelsin.
|
Raif kaptan tebrikler bu güzel av sezonun resmen açıldığını ilan ediyor.
daha niceleri rastgelsin :) |
Alıntı:
|
Tebrik ederim abi güzel avlarının başlamasıyla birlikte devamı geliyor görüyorum :)
Daha irilerinin ve daha fazlasının seninle olmasını dilerim :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Süper bir gün ve av hepinizi kutlarım.Balıklar şahane gözüküyor afiyet olsun.
|
ilk defa bu kadar çok cupra ve mercan bir arada görüyorum tabi av olarak :D çok mukkemmel bir av olmuş zoka ile mi avlandınız sanki resimlerde zoka gördüm de ??
|
Alıntı:
|
Sevgili Ege önce mesajına teşekkür edelim sonrada bu kadar küçük yaşta bu güzel balık avı hobisiyle ilgilendiğin için sizi tebrik edelim sonradan da bilgilendirmeye çalışalm.Biz tüm avlarımızda klasik olarak bedende bir hırsız yukarıda üç iğne kullanıyoruz avladığımız derinlik 34 metre yani zoka iş yapmaz gördüğünüz o tek zokayı bize engel olmasın diye teknenin kıçından yarım sardalya takarak istavrit veya uskumru avlamak için 12 metreye bırakıyoruz.Kendine iyi bak hoşçakal genç arkadaş.
|
Alıntı:
|
sağolun çok derinde zoka kunlanılmıyacağını bilmemm çok iyi oldu :D
|
tebrikler RAİF abi çok güzel av olmuş teşekkürler...
|
Alıntı:
|
Saat 04:37. |