![]() |
İlk İzmaritler
Akşam iş çıkışı arkadaşlar ile bir kahve içmek için sözleşmiştik. Ancak bu kısa birliktelikten istifade ederek birkaç atış yapmaya karar verdik. Yol üzerinden aldığımız karidesler ile 2 köstekli mantarlı izmarit takımı ve 35 gr kurşun kullanarak 1 saat avlandık. 18:00 - 19:00 arasında gerçekleştirdiğimiz avımız kısa sürmesine rağmen tam saatine denk gelmiş olacağız ki izmaritler ardı arkasına geldi. Ben başlangıçta çinekop çaparisi ile 5-6 sefer yaptığım denemedede 1 adet sarıkanat aldım. İşte kısa süreli kaçamak avımızdan birkaç kare görüntü
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ahmetim tavalıklar çıkmış MAŞALLAH ellerinize sağlık:helal:Afiyet olsun
|
vay ahmet kardeşim izmaritlerin babalarını yakalamışsın çokkk lezzetli balık çok afiyet şeker olsun
|
Olay budur işte.
:) :) :) Balık sevdası, insanın içerisinde öyle birşeyki boş zamanların zevke dönüştüğü insanın yorgunluğunu attığını ve hissettiği bir YOGA gibidir. En azından ben kendimi fırsat buldukça kaçıp rahatladığım tek uğraşı olarak görüyorum. Kendinize iyi bakın. Selamlar. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Valla iş çıkışı bu kadar ise av için çıkınca ne kadar olur hesap edin, abi sizin oltalar belinizde mi geziyorsunuz tebrik ederim afiyet olsun.....
|
Çıtır çıtır olur bunlar. Tulum çıkartabiliyorsan eğer tulun çıkartıp kızart derim barbundan daha lezzetli bir hal alıyor ;) demedi deme :)
Olmazsa bi ara videosunu çekeyim barbundan lezzetli izmarit yemenin zevkini sürsün insanlar :) |
Alıntı:
Alıntı:
|
ahmet bey tebrikler güzel av olmuş.aşiyandan mı bunlar ?
|
Alıntı:
Bu arada Basri bey imza ayarlarınızda bazı eksikler kalmış, Yaşadığınız yer, doğum tarihi veya yaş, meslek vb. Tamamlarsanız hitapta kusur olmasın. Sizlere daha iyileri nasip olur inşallah. Saygılarımla, |
ahmet bey düzenlemelri yaptım.çapariyle sarı kanat almanız çok hoş oldu ben de bir çapari alıp deneyeceğim.çook eskiden alırdık ama o zamanlar balık vardı boğazda.yeniköye gidemem herhalde ama kuleli ya da çubukluda denerim.
|
Ahmet bey fotoğraflara sabah bakma fırsqtım oldu. Acaba öğlene balık mı yesek ne?
Daha iyileri de rastgelsin... |
Ahmet kısa sürede güzel bir av gerçekleştirmişsiniz tebrikler.Umarım av için gittiğinizde de daha güzelleri rastgelir.Afiyet olsunlar..
|
Alıntı:
Üç beş yıl kadar önce bu mevsimde çapariler doardı çinekop ve sarıkanat ile. Ama malesef her geçengün azalan balık bu bereketi vermiyor artık. Bu arada Fehmi bey imza ayarlarında bir sorun var sanırım. sabah sizi Basri olarak görüyordum. Şimdi Fehmi oldu, diğer bilgilerinizde yaş meslek vs. gözükmüyor. Eğer girdiğiniz bilgileri ekranda göremiyorsanız admin arkadaşlar ile irtibata geçmeniz iyi olacak. Alıntı:
Alıntı:
Sizin palamutlar ve uskumrulara yetişmemiz zinhar mümkün değil ama çabalarımız devam ediyor kaptanım. |
Ahmet abı balıga gıtsen saatlerce beklesen gelmez... Ama muhappetıne gezmeye gıtsen bole balık vurur:)
|
valla afiyet olsun güzel av olmuş hele o kadar çalıştıktan sonra çok keyifli geçmiştir.
Bende bi ara izmarite çıkmıştım babamla ama bizim yakaladığımız izmaritlere yeşil izmarit deniyormuş uzunlamasına büyüyormuşlar (garip) |
Tebrikler kısa sürede çok güzel bir av olmuş,afiyet olsun.
|
Ahmet az ama öz olmuş bu kısa zaman zarfında oltanın hakkını vermişsiniz tebrik ederim bu arada izmaritler İzmir dekilerden daha iri bilgin olsun.
|
Ahmet abi Anıl haklı maşallah izmaritlerde iriye benziyor.Afiyet olsun.
|
Ahmet abi izmaritler topaç gibi tebrik ederim, ileriki günlerde daha bereketli avlar dilerim sana özellikle lüfer görmek istiyoruz İstanbul'dan :)
|
Alıntı:
Boş dönmek de sorun değil ama, balık neslinin tükendiğini gören nesil olacağımız piskolojisi beni bozuyor. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
İyi dilek temennilerin için teşekkür ederim. |
ahmet kısada olsa güzel bir akşam avı olmuş afiyet olsun
|
güzel zaman geçirmişsin abicim izmaritler boncuk gibi çinekop da güzel .. abi takımı bana anlatırmısn sana zahmet ? uğraşılsa demekki çinekop da alınır mış :D
|
Ahmet kardesim afiyet seker olsun.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Saat 08:53. |