![]() |
30.10.2011 av paroru
Fırtına ve dalgaların sürekli bizi dövmesi, sert esen rüzgarın kemiklerimize kadar üşütmesi, mangalın ateşi pek fazla av yapmaya müsait değildi mangal konusunda uzman olan arkadaşlarıma teşekür ediyorum.
bu arada yaptığım daha doğrusu yapmaya çalıştığım fırtına va dalgalardan dolayı kısa kestiğim av sonucunda azda olsa tavalık birşeyler aldım. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Cengiz kardeş kısa süren avlar nedense daha bereketli oluyor. Kısa zamanda iyi balık yakalamışsın. Tebrik ediyorum ve devamını diliyorum. Bu arada konu olmuşken nezdinde herkese küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum. Formda yazılı ve görüntülü yaptığımız paylaşımlarımızda küçüklere de özenti teşkil etmemesi açısından uygunsuz içecek ve maddelerin zikredilmemesi konusunda daha hassas olma kararı alınmıştı. Sanırım bu konuda biraz hassas olmalıyız.
|
haklısın bu konuda daha dikkatli olmak gerekli, düzenleme yapayım dedim ama yapamadım. yönetimden rica etsek o kısmı makaslayabilirmi.
|
Cengizhan maşallah hava bozuk olsa da senin havan iyiymiş.
:) :) :) Kendine iyi bak... |
Cengizhan kardeşim analayışın ve sağduyulu isteğin için teşekkür ederim. Gerekli düzenleme yapılmıştır.
Bereketli avlarının ve paylaşımlarının devamını dilerim. |
Cengizhan kısa sürede gayet güzel bir av olmuş tebrikler.
|
Cengizhan soğuk sıcak demeden özveriyle yapıyorsun avını tebrik ederim işte budur dedirtiyorsun...
|
Hava bozukta olsa nefsini körlemişsin.Aslında bizi eşkinalara alıştırmıştın ama neyse afiyet olsun.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Sen içindeki balık avı duygusunu bu haftalık bastırdıysan ne mutlu sana güzel olan bu duygu tavalıklarda çıkmış zaten afiyet olsun
|
tebrikler esek ısparozları mükemmel tavalık :P
|
Cengiz,avın kısasıda uzunuda bir.Önemli olan o havayı teneffüs etmek.Bu güzel paylaşımın için teşekkürler.Afiyet olsunlar..
|
Sanki böyle havadaki avlar daha çok haz veriyor insana zor olduğundan .....Tebrik ederim avların ve paylaşımın için kardeş.....
|
cengizhan tavayı yine doldurmuşsun afiyet şeker olsun
|
Afiyet olsun. Devamını dilerim.
|
aza kanaat
Alıntı:
|
Tebrikler kısa zamanda ancak bu kadar olur afiyet olsun.
|
Balıkların güzelliğine mi, insanların birbirine olan samimiyetine mi alkış tutmak lazım. Avların bereketli, samimiyetlerin de insana yakışır şekilde daim olsun...
|
Saat 21:32. |