RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   İstavrit ve Çinekoplar Livarı Doldurdu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10004)

Ahmet TARİH 10-11-2011 21:11

İstavrit ve Çinekoplar Livarı Doldurdu

İki hafta öncesinde Rıfat Kaptanımızla yapmış olduğumuz avı sonlandırırken Bayramın son günü için sözleşmiştik. Her zamanki ekibe (Halis ve Kahraman abi, Mustafa ve ben) Nurettin dayımıda katarak atıldık saat 06:00 da Boğazın sularına. Kahvaltının ardından avlaga yol alırken olatlarımızı hazırlamaya başladık.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Bu haftaki avlağımız Çubuklu koyu ve yakın bölgesi idi. Avlağa vardığımızda birçok teknenin çoktan çalışmaya başladığını gördük. Balık oldukça bol gözüküyordu. Ancak 6-7 adet gırgır karayı yalayarak teknelerin arasında uzun süre dolaşarak balığı baya bozdu. 2 tansi dibimize ağlarını bıraktı ve neşemizi kaçırdı. Ama Allahtan balık kısa süre sonra tekrar toparlanarak oltalarımızı boş bırakmadı.

Koyun kuzeyi

Çubuklu koyu ve güneyi

Saat 11:30 a kadar süren avımız son derece verimli geçti. İri istavritler çaparilerimizi hiç boş bırakmadılar. Arada istavritleri kıskanarak çapariye atlayan çinkoplar keyfimizi biraz daha arttırdı. Çinekop uzun süredir ince olduğu için avına gitmiyorduk. Ama bu sefer baya irileşmişlerdi.
Bunlar benim payıma düşenler.

Üstadımız Rıfat Kaptanımızın 35 li çaparisi sayesinde livar kısa sürede doldu.

ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

Esas güzel görüntüler Mustafanın cep tlefonunda kayıtlı. Halen alamadığım için yayınlayamadım. Ancak alabildiğim zaman ekleyeceğim. Şimdilik bu kadar.

EAKSOY 10-11-2011 21:42

Tebrikler güzel bir av günü geçirmişsiniz

Ahmet TARİH 10-11-2011 21:49

Alıntı:

EAKSOY tafarından gönderildi (Mesaj 116015)
Tebrikler güzel bir av günü geçirmişsiniz

Teşekkür ederim Ersoy. Uskumrular da sizi yanlız bırakmasın.

parlakay 11-11-2011 00:31

Esas güzel görüntüler Mustafanın cep tlefonunda kayıtlı. Halen alamadığım için yayınlayamadım. Ancak alabildiğim zaman ekleyeceğim. Şimdilik bu kadar.

Tuncay GÜNAY 11-11-2011 00:33

ya ahmet kardeşim nispet mi yapıyorsun ben şu aralar balığa gidemiyorum sen deli gibi balık raporu yayınlıyorsun bide çok sevdiğim balıkları görmüyom mu orda ağzımın suyu akıyor klavyeye yapma böle kardeşimm :) getirme beni istanbula

muhammer41 11-11-2011 06:48

Tebrikler ahmet afiyet olsun rast gelsin.

Ahmet TARİH 11-11-2011 07:19

Alıntı:

parlakay tafarından gönderildi (Mesaj 116025)

Recep abi görüntüler ile size bu zevki yaşatabiliyorsam ne mutlu bana.
Değerli yorumların için bende teşekkürederim. Daha iyileri sizin olsun.

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 116026)
ya ahmet kardeşim nispet mi yapıyorsun ben şu aralar balığa gidemiyorum sen deli gibi balık raporu yayınlıyorsun bide çok sevdiğim balıkları görmüyom mu orda ağzımın suyu akıyor klavyeye yapma böle kardeşimm :) getirme beni istanbula

Tuncay abi sen lambukaları gözümüze soktun gözümüz açıldı. Öyle bir açıldıki artık istavritler gözümüzü doyurmuyor. İki ay balık yoktu Boğazda hep yattık. Bu sıralar Maşallahı var. Biraz çalışmak lazım. Bu arada aradaki 650 km. yi yiyorsa bu istavrit için gel. Zaten sen gel diye daha neler yapacam bak gör. Sen gelmezsen ben gelecem haberin olsun.
Yorum ve katkıların için teşekkür ederim.

Alıntı:

muhammer41 tafarından gönderildi (Mesaj 116034)
Tebrikler ahmet afiyet olsun rast gelsin.

Teşekkür ederim Muammer abi

TUĞYAN 11-11-2011 08:17

Ahmet kardeşim güzel av olmuş ellerine sağlık ve afiyet olsun

ustam18 11-11-2011 08:58

Ahmet Kardeş maşallah maşallah maşallah.en kötü avınız böyle olsun.Avlarınız bereketli,yedikleriniz afiyet olsun. Rastgele.

Taygun KOCABIYIK 11-11-2011 09:02

Ahmet abim sonunda şeytanın bacağını kırdın bereketli bir av olmuş tebrik ediyorum tüm ekibi.

Saat 21:52.