RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   13.11.2011 - Güzelbahçe Balık Avı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10011)

muratdogan 13-11-2011 22:26

13.11.2011 - Güzelbahçe Balık Avı

Bugün Cengizhan kardeşimle beraber planlarımız doğrultusunda Balıklıova yolunu tuttuk fakat her zaman verimli olan yer bugün kurumuş gibiydi.
...
Cengizhanın teklifiyle Güzelbahçeye gidip orada olta atalım fikrine uyup soluğu liman da aldık.
Fırtına da deniz suyu ile yıkansakta balık sevdasından gözümüz oltalardaydı.
Ben galiba Cengizhan'a göre daha şanslıydım.
Kısmetime iki MIRMIR yakalama fırsatım oldu.
Resimleri de sizlerle paylaşmak istedim.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

baypipo_tr 13-11-2011 22:34

Murat hocam güzel paylaşım..emeğine sağlık..balık sevdası ne soğuk dinliyor ne yağmur:) tebrikler.. analı kuzulu gelmiş mır mır lar:)

CEMAKO 14-11-2011 07:57

Tebrik ederim
O fırtınada uğraşmanın karşılığını alabilmişsiniz.
İşte amatör balıkçılık ruhu
Paylaşım için teşekkürler

Ahmet TARİH 14-11-2011 08:05

Murat ellerine sağlık. Cengizhanla birlik olursanız sizi kimse tutamaz.
İkinizide kutluyorum. Afiyet olsun.

TUĞYAN 14-11-2011 09:32

Murat kardeşim baba mırmırı yakalamışsın afiyet olsun paylaşım için teşekürler

kaptankarabulut 14-11-2011 09:50

Murat ne demişler, en iyi yer bildiğin yer diye....Ne işin var senin Balıklı ovalarda.:D :D

Bak burnunun dibinde mırmırlar seni bekliyormuş..:D :D

Amaaa bu poyrazda da orada durabilmek yürek ister..İşte o yürekte sizde varmış dolaysıyla sizleri kutlarım.Daha güzel avlarınız olması dileğimle..

cngerol 14-11-2011 09:57

sitenin ve balık sevdasının en iyi örnekleri yeni insanlar yeni arkadaşlıklar oluyor. murat kardeşimle telefonlaşarak buluştuk kaynaştık. sonra ver elini balıklıova.
balıklıova'da herşey güzeldi ama balık yoktu. rüzgarın ve soğuğun şiddetini göze alarak geldik güzelbahçe'ye. dalgalar ve rüzgar el verdikçe oltamızı salladık.
murat daha oltayı sallamadan ya ben burda balık tutulduğunu hiç görmedim dedi ama oltası denizle buluştuktan kısa süre sonra iri bir mırmır'la aldı cevabını.

afiyet şeker olsun.

cngerol 14-11-2011 10:01

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 116188)
Murat ne demişler, en iyi yer bildiğin yer diye....Ne işin var senin Balıklı ovalarda.:D :D

Bak burnunun dibinde mırmırlar seni bekliyormuş..:D :D

Amaaa bu poyrazda da orada durabilmek yürek ister..İşte o yürekte sizde varmış dolaysıyla sizleri kutlarım.Daha güzel avlarınız olması dileğimle..

murat güzelbahçede oturmasına rağmen hiç olta sallamamış güzelbahçe kıyılarından. kısmetini devamlı uzakta aramış bu güne kadar. sanıyorum bu saatten sonra uzaklara gitmez.

avlar 14-11-2011 15:11

Murat, mırmırlar cam gibi parlıyor elinize sağlık.

Anıl ÜNALAN 14-11-2011 15:38

Tebrik ederim Murat abi o rüzgara iyi dayanmışsın ve nasibini almışsın. Devamının yine seninle olmasını dilerim.
İğnen her daim keskin olsun :) arada Güzelbahçe 2. limana çay içmeye bekliyoruz ;)

Saat 21:24.