![]() |
veda
sevgili üyeler, rastgelsin sitesinde gerek raporlarım ile gerek tanınan bazı yetkiler ile gönülden hizmet vermeye çalıştım bu zamana kadar. yönetici bir kardeşim ile yaşadığımız bakış açısı farkı sebebi ilede ayrılma vakti geldiğine inanarak yazılarıma bugünden ihtibaren son verirken, siz sevgili üyelerimize sağlık mutluluk ve bol avlar diliyorum hoşçakalın.
|
Alıntı:
Muhakkakki geçerli bir nedeniniz vardır ve üzüntünüzü fiili harekete dönüştürmüşsünüz. SİZİ KAYBETMEK ŞAHSIM ADINA İSTEMEM. |
Üstad Çok Kısa bir sürede sizi tanısamda gidişiniz beni üzdü......
Yaşantınız sizin ve sevdikleriniz için hep güzel olsun..... Saygı ve sevgilerimle..... |
Ustad üzücü bir konu okudum seni seviyoruz ayrılmanıda istemiyoruz
|
Mazhar abi konu hakkında bilgim yok ne oldu acaba? Beni ararsan sevinirim en azından kararının sebebi öğrenmiş olurum.
|
Alıntı:
.................................................. ................ Değerli arkadaşım Mazhar; yolun açık,şansın bol olsun inşallah, Takma kafaya , bak yaşamaya.... |
Mazhar kardeşim,üstadım,kaptanım.forumunuza katılalı 6-7 ay kadar bir süre oldu.bu sürede gördüğüm kardeşlik bilgi alışverişi vb. etkinliklerin sevinçverici boyutlarda olduğunu gördüm.hiç bir üyenin forumdan ayrılmasını doğru bulmuyorum.forum yönetimi ile sakince oturup konuşarak bu işin tatlıya bağlanması bence en doğru davranıştır.
|
Merhabalar Mazhar Bey,
konudan haberdar olmama rağmen bilirsiniz ki,beş parmağın beşi de bir değildir, fikirler hep başka başkadır. Kimisi sizinkini kimisi başkasının fikrini benimser. Bu yüzden sizin paylaşımlarınızı seven ve takip edenleri yalnız bırakmayın derim. yinede kararınıza saygımız sonsuzdur, sevgilerimle |
Bugüne kadar verdiğin hizmetler için teşekkür etmekle birlikte bu görevi bırakmamanı istediğimi söylemek isterim Mazhar abicim. Senin gibi bir dostu, abiyi kaybetmek pek iyi olmaz. Ama fikirler ve kararlar her zaman senin olduğu için onlara saygıda duyarım.
Görüşmek üzere abicim ;) |
Sonbahar gelince yapraklar dökülür ama ilkbaharda daha kuvvetli geri gelirler. Yeniden değerlendirip doğruyu yapacağına inanıyorum Mashar abi.
|
Saat 21:34. |