![]() |
Atladım gittim alabalığa
5 Eklenti(ler)
Sabah altıda balığa gittik bu kış gününde hasılat 10 tane alabalık hava karlı ve çok soğuktu en güzellerini ayrı ayrı çektim kameraya buyurun sizde bakın arkadaşlar.
|
Abi, harbiden güzel av olmuş. Ne de güzel yatıyorlar karların üzerinde taze taze...
|
Mustafa kardeşim balıkları temizledim akşama tereyağında kızartıp ziyafet vereceğim kendime,yanında mağrul,kırmızı turp ve rokka belki bir de bira miğdeme biraz da sağlıklı bir besin girsin artık darısı bütün tatlısu ve deniz balık avcılarına rastgelsin dostlarım.
|
Eline emeğine sağlık...Maşallah çok güzel balıklar...
|
Maşşallah
Selim abi ellerine sağlık abi afiyet bal şeker olsun yarasın et olsun.
|
Helal sana Selim abi o soğukta iyi cürret edip gitmişin vallaha helal sana güzel av .
|
selim kardeş aferim sana.. da arkadaşların hiç biri sormamış bu alalar.. nereden..nasıl avlandı..neyle avlandı...????
|
Muvaffak abi çok dikkatlisin bakıyorum tamam balıkları hamur ve meps,le yakaladım hamur alabalık için özel satılıyor kendimde biraz ekmek unu ekledim makina D.A.M ın sel modeli üstünde 0.22 lik misina, köstek 0.18 lik,kanca 10 numara, kamış gene D.A.M ın 5-30 gr atarlı 270 uzunluğunda iki parçadan karbon,balıkları bir alabalık deresinden yakaladım zanediyorum açıklamalar yeterli.
|
Selim abi ellerine sağlık bu denli kara soğuğa karşı deymiş doğrusu şimdiden afiyet olsun güzel av akşamı güzel yemek daha ne ister insan
|
Selim Abi ellerine sağlık ve afiyet olsun :) . Sanırım iki farklı cins alabalık var orada, lezzet farkı da var mıydı abi bunların arasında :D.
|
Saat 13:32. |