![]() |
11.12.2011 Avım....tuzaklama.....
Bugün hava sabah saatlerinde gün doğusuydu ilerliyen saatlerde güneye döndü yani anlıcayanız uyuma günü çok güzel dinlendim:DTuzaklarımı sizlerle paylaşmak istedim.Saçaklı bedenlerde bildiğimiz mandallı çan,gezerdede aliminyum teneke bağlı.Oltaların yanından ayrılacağınız zaman kasnakların üzerine taş koymayı unutmayın;)
|
murat abi ellerine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş daha bereketli olması dileğimle rastgele..
|
Muratcım paylaşım için teşekkürler.
Paşaların kaçacak yeri yok gibi gözüküyor. |
Murat yararlı paylaşım teşekürler
|
Murat kardeşim bende birzamanlar misinalarımı kola tenekelerine sarardım. hem atarken hem toplarken çok kolay oluyordu.oltayı attıktan sonra kıyıya diktiğim esnek söğüt veya kavak dalına misinayı takardım. kola tenekesinin içine de 2 adet ufak taş koyardım ki zil vazifesi yapsın.sazan balığı zil sesinden rahatsız oluyor o bölgeye birdaha yaklaşmıyor ama tenekenin içindeki taşlar ve tenekenin tıkırtısından etkilenmiyordu.sonradan sosyete avcı olduk kamış makina alınca tenekelerdeki misinalar da tenekeler de çöpe gitti.
Avlarınız bereketli olsun.Rastgele. |
Sende daha ne numaralar var ben biliyorum :) paylaşım için teşekkürler, hava bozduğunda böyle paylaşımları bekliyoruz senden durmak yok Üstadım ;)
Ellerine sağlık. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 23:16. |