![]() |
Tüm Takımlar Büyüktür...
Türkiye liglerinde oynayan tüm takımlar büyüktür,küçük harfle yazılsalar bile...Bu GS - FB muhabbeti nereye kayboldu bu arada? ;) ;) ;)
|
Haklısın Serkan bütün takımlar büyüktür ama herkesin takımı da kendine göre daha büyüktür.
|
Dostlar büyüklüğü neye göre ölçüyoruz taraftarmı şampiyonlukmu yoksa maddi olanaklarmı sporu sporca yapsalar futboluda adam gibi oynasalar gözümüz rahatlayacak ama futbol yerine anlamsız bir kavga seyrediyoruz her hafta nerede o rıdvanlar,metin tekinler,tanjular futbol onların zamanında idi yada yaşı tutanlar seyretmişse maradonalar,çerezolar,falcaolar,sokratesler junyorlar bekenbauerler müllerler sarı fareler,ardilesler nerede böyle futbolcular biz kalkmış bjk mi gs mi yoksa fb mi büyük tartışıyoruz.
|
Alıntı:
Bu arada bir Fenerli olarak en büyük Kayseri demiş miydim? :deli: :deli: :deli: |
Alıntı:
Bu arada sevgili Selim,çok haklısın arkadaşım,artık ne o futbolcular var ne de amatör ruhlu profesyoneller.Şu an yurdumuzda profesyonel ruhlu ama profesyonece yaşamayan,düşünmeyen,takım sevgisinden mahrum insanlar top oynuyor.Çok haklısın neyi tartışıyoruz ki??? Ben sadece fanatikliğe kızıyorum . O yüzden uyarmak istedim Taygunla Anılı. İş o raddeye gelirse millet bu sitede balığı bırakır tribün edebiyatına başlar bu da hiç hoş olmaz.Ben de alasını yaparım bu tribün edebiyatının laf aramızda :D :D :D Damarıma basmayın rica ederim. ;) ;) ;) Sevgiler... |
Abi kusura bakmayın taygunun anket üzerinde yaptığı oynamaya sinirlenip konuyu sildim .
|
Turkiye Liginin EN BUYUĞU FENERBAHÇE
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Beyler tamam tartışmayı uzatmayalım En büyük GALATASARAY.
|
Saat 14:30. |