![]() |
11.12.2011 Granyoz avı
merhabalar aranızda yenıyım bı avımızı sızınle paylaşmak ıstedım 11 aralık pazar gunu sabah5 te yemlerımızı alıp gittiiğimiz avlak yerımızde 2 adet granyöz yakaladık çok şükür elimiz boş dönmedık buyrun resmı herkese ıı avlar dılıorm..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Tebrikler abi eline sağlık:helal:Afiyet olsun
İmza ayarlarınızı yaparsanız hitabta kusur etmemiş oluruz ad,soyad,doğum tarihi Birde resmin altındaki yazıyı anlayamadım abicim güzel sözlere benziyo biraz bana açarmısın yazılar kalın olduğu için okuyamadım saygılar |
murat abi tesekkur ederim dzelttim İmzada da su yazıodu kaldrdım sımdı ''Filmi izlemek için tam ekran yaptığımızda,dikkat dağıtmasın diye kenara ittiğimiz mouse imleci kadar önemsiz bazı insanlar ...''
|
Burak Rastgelsin ailesine hoşgeldin.Paylaşımlarının devamını diliyorum,rastgele.
|
Helal bea abimize... Vallaha rastgelmiş .... Tebrikler daha büyük ve bol avlara inş.....
|
Buraka bi hoşgeldiniz :D .... Granyözler valla çok güzeller . Keyifli avlar bol paylaşımlar .
|
Burak tebrikler.
Canavar gibi mübarekler güzel paylaşımlarınızın devamını dilerim. |
Burak aramıza hoş geldin.Maşallah balıklar süper.Afiyet olsun.
|
Çok güzel bir av olmuş tebrik ederim Burak,
Bu arada avın hikayesini avlanma şeklini ve ayrıntıları da iletirsen olay anını yaşamak isteriz :) İyi avlar |
Aramıza hoşgeldiniz, böyle güzel bir avla giriş yapmanız şaşırtıcı :)
Daha iyilerinin tekrar sizinle olmasını dilerim ;) Rastgelsin. |
Saat 22:55. |