RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   29.12.2011 Sığacık (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10384)

avlar 30-12-2011 14:47

29.12.2011 Sığacık

Yazmaya değer bir av değil ancak raporun iyisi kötüsü olmaz diyerek kaleme alıyorum.10 gün önce 4 arkadaş toplam 10 çipura tuttuğumuz ve havalar düzelince tekrar gelmeyi kararlaştırdığımız Sığacık.Bizi büyük bir hayal kırıklığı bekliyormuş meğerse, inanın saatlerce oltalarımıza tek vuruş bile alamadan öylece bekledik.Engin kaptan bize balık tutturmak için çırpınıp durdu fakat ne yaptıysa nafile.Diğer teknelere yanaşıp kaptanlarla durum değerlendirmesi yaptı , herkes aynı kupes bile yok.Bana daha önce hiç tutmadığım biri 700gr diğeri 860 gr 2 adet adabeyi avımın en güzel dakikalarıydı.Akşam saat 18.30 a kadar avımıza devam ettik koca gün boyunca 4 arkadaş 4 kalamar, 2 çipura, 2 adabeyi yakalayıp avımızı sonlandırdık.Fotoğraf makinem bozulduğu için cep telefonumla idare ettim kusura bakmayın.Herkese çok daha iyi avlar rastgelsin.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]Engin kaptanım balığın dikenleri zehirli olduğu için ilk müdahaleyi yapıyor.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

ferdi demir 30-12-2011 15:46

Deniz bazen nimetlerinden faydalanmamıza izin vermiyor, bidahaki sefere bol balıklı avlar dilerim..Paylaşım için teşekkürler.

TUĞYAN 30-12-2011 15:58

Tamer güzel av adabeyi ben iskorpit diye biliyorum eti on nuradır tabiğiki kalamar afiyet olsun bu sitemizin paylaşımı az döneminde gönlüm açıldı, bende bir kaç kere sığacığı gittiğimde hüsranla döndüm ve bayağıdır gitmiyorum. Yeni yıldı bol avlar dileği ile rasgelsin

ferhat ataalp 30-12-2011 16:36

Tamer bey elinize sağlık iki adabeyi süper oldu .Ne yapalım bu defe böyle oldu acısını başka zaman kapatırız.Benim iğneyi açarak kaçırdığım balığı çekebilseydim çok keyifli olacaktı.tecrübe oldu bir daha gelirse kaçırmam artık.Birlikte n ice avlara .

Tuncay GÜNAY 30-12-2011 16:54

tamer bence güzel bir av denilebilir iskorpitler de süper görünüyor. afiyet şeker olsun.

Murat ÇAKMAKÇI 30-12-2011 17:44

Tamer paylaşım için teşekkürler iyi geldiler:helal:
Afiyet olsun

Ahmet TARİH 30-12-2011 19:10

Bu iskorpitten harka çorba oluyormuş. Diğer balıklar ile çok denedim ama iskorpit nasip olmadı daha. Bu boyutlardakinden ise süper olur herhalde. Böylece bereketli olur, çoğalır ve herkese fazlası ile yeter, bu soğuklarda iç ısıtır, tabi yemediysen.
Tamer kardeşim paylaşım için çok teşekkürler.

ustam18 30-12-2011 19:13

Tamer kardeş rapor ve resimler için teşekkürler.Avcılığın olmazsa olmazı bunlar.her gittiğinde balıkla gelirsen tadı kalmıyor.Bazen böyle (sizinki boş değil de) boş geleceksin ki bir sonraki ava daha hırslı,bilenmiş olarak çıkacaksın.
Avlarınız bereketli olsun .Rastgele.

muratdogan 30-12-2011 19:43

Tamer bey tebrikler.
Balıkların PROTESTOSU altındayız.
Malesef meralar (balık rezervleri) inanılmaz azaldı.
...
Balıklar anladığım kadarıyla sizi pek açmamış.
İnşallah yeni yılda güzel avlar yaparsınız.
RASTGELE...

avlar 30-12-2011 21:56

Alıntı:

ferdi demir tafarından gönderildi (Mesaj 118284)
Deniz bazen nimetlerinden faydalanmamıza izin vermiyor, bidahaki sefere bol balıklı avlar dilerim..Paylaşım için teşekkürler.

Alıntı:

TUĞYAN tafarından gönderildi (Mesaj 118285)
Tamer güzel av adabeyi ben iskorpit diye biliyorum eti on nuradır tabiğiki kalamar afiyet olsun bu sitemizin paylaşımı az döneminde gönlüm açıldı, bende bir kaç kere sığacığı gittiğimde hüsranla döndüm ve bayağıdır gitmiyorum. Yeni yıldı bol avlar dileği ile rasgelsin

Alıntı:

ferhat ataalp tafarından gönderildi (Mesaj 118287)
Tamer bey elinize sağlık iki adabeyi süper oldu .Ne yapalım bu defe böyle oldu acısını başka zaman kapatırız.Benim iğneyi açarak kaçırdığım balığı çekebilseydim çok keyifli olacaktı.tecrübe oldu bir daha gelirse kaçırmam artık.Birlikte n ice avlara .

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 118289)
tamer bence güzel bir av denilebilir iskorpitler de süper görünüyor. afiyet şeker olsun.

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 118292)
Tamer paylaşım için teşekkürler iyi geldiler:helal:
Afiyet olsun

Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 118303)
Bu iskorpitten harka çorba oluyormuş. Diğer balıklar ile çok denedim ama iskorpit nasip olmadı daha. Bu boyutlardakinden ise süper olur herhalde. Böylece bereketli olur, çoğalır ve herkese fazlası ile yeter, bu soğuklarda iç ısıtır, tabi yemediysen.
Tamer kardeşim paylaşım için çok teşekkürler.

Alıntı:

ustam18 tafarından gönderildi (Mesaj 118304)
Tamer kardeş rapor ve resimler için teşekkürler.Avcılığın olmazsa olmazı bunlar.her gittiğinde balıkla gelirsen tadı kalmıyor.Bazen böyle (sizinki boş değil de) boş geleceksin ki bir sonraki ava daha hırslı,bilenmiş olarak çıkacaksın.
Avlarınız bereketli olsun .Rastgele.

Alıntı:

muratdogan tafarından gönderildi (Mesaj 118309)
Tamer bey tebrikler.
Balıkların PROTESTOSU altındayız.
Malesef meralar (balık rezervleri) inanılmaz azaldı.
...
Balıklar anladığım kadarıyla sizi pek açmamış.
İnşallah yeni yılda güzel avlar yaparsınız.
RASTGELE...

Herkese değerli yorumları için çok teşekkür ediyorum.İskorpit,adabeyi,lipsoz,sokkan,çarpan balık bu balığın isimleri arasındaymış.Ahmet bende çorbasını yapacağım harika tarifler aldım.İnşallah balığı hiç etmeyiz.Rastgelsin.

Saat 21:40.