![]() |
Manzaralar....
Gölhisar manzaraları...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu manzaraya mükemmel sonuçlanmış bir av iyi gidecektir değil mi__??? [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Altdaki manzaraya bittim, ellerine sağlık, afiyet olsun.
|
Taner kardeşim manzara harika balığında güzel afiyet olsun
|
Harika manzaralar için teşekkürler,rastgelsin.
|
Son resme kadar hayranlıkla baktım.Afiyet olsun.
|
Yakında denizi bırakıp göle geiş yapacağım sanki.
Tebrikler, paylaşım için teşekkürler. |
Manzaralar gerçekten mükkemmel bu güzel doğa manzaraların arasında balık tutmak inanıyorum ki çok daha güzeldir..
Ellerine sağlık Taner abi hem fotoğraflar hem avın çok güzel :) Daha güzellerinin yine seninle olmasını diliyorum.. Rastgelsin.. |
10 poınt diyorum manzaraya sonradan çıkan alabalık ta muhteşem tebrikler paylaşım için teşekkürler. :) canım çektiiiyaaa öff
|
harika paylaşım elinize sağlık
|
Çok güzel resimler. Elinize sağlık.
|
Saat 15:54. |