Alıntı:
murat hindi tafarından gönderildi
zaten toplu dilekçe verilmesi yasak.bende memurum.bu sadece bir istek.yani bizlerin olta avcılığına standart bir sınırlama ile serbestlik kazandırılabilmesi için çevre ve orman bakalnlığı ile tarım bakanlığına yazılacak bu yerlerdeki olta avcılığının maximum üç olta ile her mevsim serbest bırakılması hususunda dilekçe olay bu işte.kimseye duyarsız demiyorum aksine toplu dilekçe zaten verilmez.neyse konu derin ama böyle bir hareket için ben varım bunu söylüyorum.saygılarımla
|
Murat kardeşim seni destekliyorum. Olta ile avlanma konusunda bu güne kadar başımıza gelmeyen kalmadı. Hep bir şekilde tepkimizi de gösterdik. Oltalarımızı alıp gitmeye çalışan jandarmadan tutun da, belediye mensuplarına kadar pekçok anlayışsız ve sirkülermiş şuymuş buymuş hiçbir şeyden haberdar olmayan insanlarla da muhatap olup anlattık. Sanırım, bu yapılanlar da bir tepki sayılabilir. Çoğu kez terslendik, tehdit edildik vs. Ama hala balığa çıkıyor ve avlanıyoruz. Tırıvırı, dinamit ve benzeri doğa düşmanı av gereçlerinden de uzağız. Bunları kullananlar oldukça, bizler dilekçelerle bir yere varamayız. Sanırım yapmamız gereken ilk şey bu insanları içimizden atmak sonra da bu tür bir mücadeleyi başlatmak olmalıdır.
Gene de ilk fırsatta çevremde bulunan 3-5 arkadaşımla beraber sizin bahsettiğiniz dilekçeyi yazarak vereceğim.
Bu konunun ciddiye alınmadığını düşünmenize de şaşırdım. Çünkü, bu forumdaki tüm katılımcı üye, moderatör ve yönetici pozisyonundaki insanların, özellikle illegal avanma ve avlanma sırasında haketmedikleri tavırlara karşı hemen hemen aynı düşünceleri paylaştıklarına inanıyorum...
Saygılarımla.....
|