![]() |
Cumartesi günkü avlardan görüntüler
merhaba arkadaşlar cumartesi günü tutmuş olduğumuz balıklaın bazı görüntü lerini yükledim avımız çok verimliydi
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
resimleri göremiyoruz sanırım sorun var
|
Alıntı:
|
ismail kaptan tebrikler beraberken yaptığımız av zamanı saklanan kırmızılar paşalar ortaya çıkmışlar bakıyorum da :) aramadığımız yer kalmadı az kalmıştı yonan adalarına gidecektik. iğnen keskin livarın dolu olsun pazara görüşürüz.
|
Tebrikler ve paylaşım için teşekkürler.
|
Renkli bir av olmuş. Daha iyilerinin daha güzellerinin tekrar sizinle olmasını dilerim.
Rastgelsin. |
paylaşımların için tşkler ismail kaptan kazıklıda balık oynamaya başlamış heralde :) :)
|
kaptan kazıklıya gelmeme kararı almamıza rağmen tuncay kardeşimizin hakkınızda söylediği olumlu şeyler bizi tekrardan kazıklıya gelme kararı aldırdı pazara görüşürüz.
|
daha iyilerini daha güzellerinin sizinle olmasını diliyorum
|
pazar günü görüşürüz arkadaşlar saygılarımla herkezi selamlar
|
Saat 23:16. |