![]() |
25.03.2012 Zokayla Lidaki Avı
Havaların ısınmasıyla balığın kıyılayacağını düşünerek sabah 6.30'da kaptanımla buluştuk.Yem olarak mamunumuzu temin ettikten sonra av yerine hareket ettik.Zokalarımız suyla buluştuğunda saat 9.30 gibiydi.Derinlik 8m,hava sakin fakat balık iştahlıydı:)Kaptanımla uzun zamandır hasret kaldığımız zokayla av oldukça verimli geçti.Oltalarımızı lidaki,kaba lidaki,eşek ısparozu ve sarıkanat istavritler ziyaret etti.Yemimiz saat 14.30 gibi bitti.Kaptanım hep söyler ''yem olur balık olmaz,balık olur yem olmaz'' diye.Ben bundan sonra hepimizin çok bereketli avlar yapacağına eminim.Daha güzel avlar da buluşmak dilekleriyle,rastgelsin.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
tamer abi çok güzel bir av olmuş bizlerle paylaştığın için teşekkürler resimlerde çok canlı olmuşlar
|
çok güzel bir av olmuş :D nerde avlandınız ?
|
Tarem kaptan resimler çok güzel ama avındız daha güzel afiyet olsun ama yanlış anlamadım 8 m derinlikmi rasgelsin
|
Güzel bir av olmuş tebrikler.
|
tebrik ederim usta işi bi av olmuş.kaptanda işi biliyormuş.daha iyileri rasgelir umarım.
|
Tamer abi tebrik ederim öncelikle . Kaptanınız yeri biliyormuş . daha bol ve büyüklerinin sizlerle olmasını diliyorum rastgele saygılarımla...
|
tamer bey güzel bir av olmuş paylaşım için tşkler rastgelsin
|
Tamer abicim ellerine kollarına sağlık daha nice güzel avlara :)
RASTGELSİN... |
abi tebrikler... yine konuşturmuşsun ustalığını:)
|
Saat 00:55. |