![]() |
Fethiye'de balık avı turu düzenleyen var mı?
Fethiye civarı balık avı turu düzenleyen var mı? :helal:
|
taner kardeşim biz de şu aralar fethiyeyi yoklasak diyorum fakat oranın yılda 2 ay balık yaptığını biliyorum tabi yanlışta biliyor olabilirim. bilmediğim bir bölge olduğundan gitmek cesareti bulamıyorum. tabiki tanıdığım kaptan da yok o taraflarda yoksa hemen uçarız o tarafa bizim için gittiğimiz yer değil kaptan çok önemlidir. sen ne kadar tecrübeli olursan ol kaptan kaptan olmazsa gezdirir gezdirir balık olmayan yerleri kerterez diye gösterip geri getirir.
|
Alıntı:
Sevgi ve saygılarımla Rastgele |
Haklısınız arkadaşlar. Geçen cumartesi Çeşme'de organizasyona katıldım eşimle. Eşim maşallah bana fark attı. Kocaman teknede, 35 kişinin içinde 3 , 4 kişinin oltası çok iyi çalıştı ki Çeşme gibi balık dolu bir yerde dahi. Bir ara fotoğraf yükler paylaşırım. Teşekkürler RASTGELE...
|
taner ekim kasım aylarında iyi balık olduğu bilgisine ulaştım çok güzel çıpra ve levrek alındığı söylendi bilhassa çıprasının 2-3 kg aralığında oldukları ama sadece 2 aylık bir dönem malesef ekim ortalarında bende oraya kesin gitmeyi düşünüyorum sana da haber verelim kardeş
|
her sene fethiye ye tatile gideriz , orası tambir balık cenneti çizi bisküviye sardalyalar vuruyor :D , belime gelen suda tepeden geçerken gördüm allah çarpsınki en az 6 kg luk levrek gırtlağı açık balık kovalıyordu heralde kefale saldırıyordu , karagzöler çok var ve su üstünde kocamanları ekmeğe dalıyor :D
|
Saat 23:45. |