![]() |
Kazıklı balık avı
merhaba arkadaşlar ben dün yine tura çıktım hava sabahdan ve saat 3.e kadar güzeldi avımız fena deyildi adam başı 5-6 şar kg. balık vardı mercan-çupra patlakgöz-isparoz video yükledim iyi seyirler
saygılarımla avınız bol gönlünüz ferah olsun
[IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Videon sorunlu herhalde açamıyorum
|
daylimotion yazısının üstüne tıklayınız.
|
ellerinize sağlık abi daha iri ve bollarının her daim sizlerle olmasını diliyorum rastgele.
|
Sayın iAksoy Bey paylaşım için teşekkürler. (Size İsminizle hitap etmek isterdim ancak imza ayarlarınız olmadığından isminizi bu şekilde kullandım kusura bakmayın, en kısa sürede imzanızı düzenlerseniz seviniriz).
Bu arada hemen önceki mesajlarınıza baktım ve İsmail kaptan olduğunuzu gördüm. Sayın kaptanım tüm ekiple birlikte Güzel ve yoğun bir av geçirdiğiniz ekip üyelerinin yüzlerinden belli oluyor. Balıklarda oldukça iyi. Afiyet olsun |
Böyle avları gördükçe kanım kaynıyor elinize sağlık güzel kırmızılar
|
Tebrik ederim İsmail kaptan güzel bir av olmuş.
Daha iyilerinin yine sizlerle olmasını dilerim.. Ava başlayış hikayeniz, kullandığınız yemler, derinlik gibi bilgileri de bizimle paylaşırsanız seviniriz. |
eytbe ismail kaptanım ellerine salık çokgüzel bir paylalaşım yayınlamışsın ekibin de boşdurmamış hani çekmiş balıkları ekibine ve kaptanıma teşekkürler daha iyi avlar yine sizlerle olsun
|
ismail kaptanım paylaşım için tşkler video sadece ısparoz olmuş mercanları çekemedin galiba :)
|
Alıntı:
saygılarımla ismail kaptan. |
Saat 15:21. |