![]() |
Güzelbahçe Kalamar Avı (Kıyıdan)
Şanslı bir gündü benim için.
Normalde devamlı gittiğim iskeleden bu sefer iri kalamarlar ile ayrıldım. Geçtiğimiz haftanın raporudur ve o gün 5 kalamar , 1 sübye yakalayabildim. Herkese rastgelsin diyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Murat abi kalamar da kalamarmış gerçekten, tebrik ederim.
|
Murat kardeşim Harika bir av olmuş...
Tebrikler. Bu arada son fotoğrafta gözüme takılan bir şeye açıklık getirmek istedim ve aşağıdaki resmi yükledim. Yorumsuz.... (Muratım affına sığınarak) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Murat abi ellerine sağlık inşallah bir daha ki avlarında daha bol ve büyüklerinin seninle olmasını diliyorum sevgi ve saygılarımla rastgele .
|
murat kardeşim ellerine sağlık güzel bir av günü geçirmişsin rastgele
|
muradım helal sana imremdim valla kalamarlar çok güzel yakışmış da hani :) afiyet şeker olsun. havalar ısınıyor desene senin raporlarını sık sık göreceğiz.
|
Murat hocam şahane vallahi afiyet olsun, tebrik ederim.
|
Tebrik ederim ellerinize sağlık
Kalamar avının sistemi zargana topu arkasına kurşunsuz 2 adet kalamar zokası bağlıyarak mı yaptınız yada daha değişik bir sistem varmı. Daha irilerine rastgele |
Murat kalamar avın için seni ayrıca tebrik ediyorum,rastgelsin.
|
Murat; Paylaşım için teşekkürler...devamını dilerim....
|
Saat 15:27. |