![]() |
Antalya/Alanya/Avsallar hatırası
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [URL=http://imageshack.us/photo/m |
Veli seni uzun süredir aramızda göremedik.Bu güzel paylaşım için teşekkürler,ama bu hatıranın bir hikayesi olmalı.Hikayesinide paylaşsaydın daha romantik olurdu.:D :D
Yine de paylaşım için teşekkürler.. |
Veli o elinizdeki kırmızı mercan herhalde....tam benlik ızgara....Paylaşımın için teşekkürler....İstanbuldan sevgiler...
|
Veli kardeşim güzel av ama hikayesinide yazsaydın çok süper olurdu
|
Veli kardeşim, çok güzel bir av olmuş.
Bu güzel paylaşımın hikayesinide isteriz. |
Veli abi ellerine sağlık çok güzel bir av olmuş sevgi ve saygılarımla rastgele.
|
Ben de Avsallarda avlanırım ama senin tuttuğun mercan gibi sini tutmadım. Kutlarım. Afiyet olsun.
|
Alıntı:
daha büyüklerinin sizin oltanıza denk gelmesi dileğiyle |
veli kardeş balık tutmayı unutmuşşun görünmeyeli daha güzelleri nasip olsun tebrikler
|
selamın aleyküm çok başarılı bir site tebrik ederim.size sormak istediğim bir şey var sağlam bir olta almak istiyorum alttaki linklere bakıp bana yardımcı olurmusunuz.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] buna uygun bir kamış almak istiyorum sırtıda jig de kullanabileceğim tatlı suda nasıl yapıcam bilmiyorum mesajlarınızı bekliyorum . rastgele herkezeee... |
Saat 15:16. |