![]() |
sazan ve kızılkanat
bugün büyükçekmecegölünde yakaladığım kızıl ve sazanlar 1 saatlik hasılat
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Maşallah dostum,iyi bir başlangıç olmuş yaza hazırlık için,sevgilerimle
|
Tebrikler dostum...Kızılkanat 30cmden az değil gibi duruyor.Bilmiyorum yanılıyormuyum...
|
kızıl kanat 20 cm civarı
|
Ben yemesini çok fazla olmasada tutmasını seviyorum kızılkanatın.Bu cumartesi de biz gidiyoruz.Umarım yakalarım o yakışıklılardan.Gerçekten sudan çıktığında çok güzel görünen bir balık...20 cm civarı demişsin ama 30 vardır o vardır vardır... :D :D :D (Karizmayı çizdirmeyelim şimdi) :D
|
Güzel balıklar, afiyet olsun...
|
inşallah yakalarsınız hemde daha büyüklerini güzel bi av olur inşallah bende ilk fırsatta tekrar gidegegim rastgele
|
iskorpitos kardeş rastgelsin...bana yıllar öncesini hatırlattın..o zamanlar k.çekmce cok temizdi.. cennet mah. tarafındanmenekşeden filan. kaşıkla bol turna tutardık.. sene 1980 /85 arası...
şu anda k. çekmece ne alemde bilmiyorum.. ama b. çekmecenin tam olarak ne tarafından balıkları aldın merak ettim. birde merak ettigim konu balıgı tutugun gün suyun bulanıklık derecesi / durumu neydi..su hakkında bilgi verirmisin (yaklaşık) kolay gelsin .. |
Tebrik ederim bu zaman da süper av.
|
valla tebrikler daha bizim ıspartada göllere olta atamadık soğuktan bol şanslar
|
Saat 15:55. |