![]() |
29.04.2012 Mırmır Avı
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Nisan ayını dört gözle beklememize rağmen maalesef havaların azizliğiyle doğru dürüst ava gidemedik.Gittiğimiz avlarda da hep hayal kırıklığına uğradık.Kaptanlarımızın tüm uğraşlarına rağmen yok yok yok.Pazar günü için kaptanım ''mırmır kendini göstermeye başladı yarın sabah 6 da gel'' dedi.Sabah önce mamunumuzu temin edip av yerimize vardığımızda saat 9 gibiydi.Derinlik 2 ile 3 kulaç.Balık olmasına var ama sebebi bilinmez hep çekerken yarı yolda kaçırdık.Hatta bir tanesi tam tekneye alırken ağzının ucundan yakalanmış suya düştü.Kepçe kullanma alışkanlığını bir türlü edinemedik.Tüm gün sinirden deliye döndük, bir ara ben balığı bırakıyorum bile demişim kaptanıma:D.Fakat 500-550 gr bir iki arka arkaya alınca yüzler gülmeye başladı ve bu günler için fena sayılmayacak bir av günü yaşadık.Herkese çok daha iyileri rastgelsin. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Tamer, ellerine sağlık gerçekten bu zamanda çok güzel bir av olmuş.
Seni ve kaptanı kutluyorum. Kaçanlarıda tekneye çekebilseydiniz tam bir katliyam olacakmış. |
tamer kardeş ellerine sağlık mırmırlar çok güzeller afiyet şeker ol
|
tamer bey süper bir av olmuş. darısı başımıza inşallah. :rolleyes:
buarada burdan süleyman kaptana sesleniyorum. kaptanım görüyon mu bak nasıl balık yakalamışlar. eğer bende yakalayamazsam deniz kızı olur kaçarım valla denizin ortasında. (napiim kıskandım valla) ;) ama gözüm yok tamer bey. afiyet bal şeker , daha iyileri sizlerin olsun |
Eline sağlık tamer abi afiyet olsun . Sevgi ve saygılarımla rastgele .
|
Valla mırmırlar şahane. Çok sevdiğim bir balık. Tebrik ederim kaptan. Burdan o kadar güzel görünüyolar ki, kokuları bile burnuma gelmeye başladı...:D
|
Hey maşallah kuzu gibi mübarekler.
Yazıları soluksuz okudum mırmır benim favori tutmayı sevdiğim balıklardan dır. Tutması ve gelirken yaptığı kafa atışı harika oluyor. Tebrikler devamının daha bereketli olmasını dilerim. Selamlar... |
tebrikler cok güzel balıklar istanbulda unutuk artık mırmırları
|
Ellerinize sağlık. İmrendirici bir av daha yaşamışsınız.
|
çok güzel bir av olmuş..yer neresiydiki?
|
Saat 16:19. |