![]() |
Zıpkın sezonunu açtım
AV TARİHİ : 13 MAYIS 2012
HAVA ve SUYUN DURUMU : TATLI SERT RÜZGAR AVDA KALINAN SÜRE : SAAT: 16:00 - 19:00 ARASI AVDA KULLANMIŞ OLDUĞUMUZ EKİPMANLAR : 90’LIK ZIPKIN AVIN HİKAYESİ : Saat 18:30 civarında sürü halinde karşıma çıktılar içlerinde çok daha büyükleri vardı ama bana sadece bu arkadaş yaklaştı ben de kendisini misafir ettim Daha irileri hepimize rast gelsin Teşekkürler [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Cem kardeş balıklardan önce cesaretin için tebrikte bulunmak istiyorum. Oralarda durum nasıl bilemiyorum ama deniz suyu buralarda cam gibi kesiyor, değil girmek el sokmam bile cesaret istiyor.
Ayrıca balıklarda çok güzel. Levrek ustayı anlıyor ona geliyor demekki. Bizede nasip olacakmı şu levrek bilmiyorum. Bu sarpayı nasıl vurdun kardeşim. Bu balık zıpkını gördümmü turbo takıp kaçıyor. Ama senin zıpkında da turbo var galiba delmiş geçmiş karnını. Birde biraz daha detay versen olurmu üstat. Mesela kaç metre suda avlandın. Agaşonmu yaptın baskın tekniğimi uyguladın. Dip kummu yoksa kayalıkmıydı. Kardeşim sezonu açtığına sevindim. Güzelde bir av olmuş. Artık bol levrekli paylaşımlarını bekliyoruz. Gerçi mevsimi geçiyor heralde artık ama. |
Ellerine sağlık abi afiyet olsun . Sevgi ve saygılarımla rastgele.
|
Cem,Aslında en güzelini sen yapıyorsun.En azından su altı dünyasını keşfetme imkanını yakalıyorsun.Hemde tavalıklar çıkıyor.Bu güzel paylaşımın için teşekkürler.Afiyet olsunlar..
|
Cem kardeşim bende bu hafta açacaktım ama nasip olmadı haftaya inşallah rasgelsin eline sağlık
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Paylaşımınız için teşekkürler,rastgelsin.
|
Paylaşım ve detaylı anlatım için teşekkürler...
Avınız bereketli olsun. |
Almışsın yine Levreği abi :) Bu balığı sen çok seviyorsun gibime geliyor :)
Gerek oltayla gerek zıpkınla senden kaçışı yok bu arkadaşın :) Daha iyilerinin yine senle olmasını diliyorum. Rastgelsin :) |
Alıntı:
Anıl aynen dediğin gibi bu balığın hem avını:deli: hem de yemesini;) çok seviyorum hepimize daha irileri rast gelsin inşallah |
Saat 06:43. |