![]() |
Madya
Arkadaslar; madyanın erkeğini dişisini nasıl ayırt etmeliyiz, bazen görüyorum bazı madyaları ayırıyorlar sebebi nedir? En önemli ayrıntı nasıldır? Madya almaya gittiğimizde nelere dikkat etmeliyiz? SAYGILARIMLA
|
Sevgili Haldun,
olayı doğru gözlemlemişsin,erkekler doğal olarak tabiattaki en güzel renklere ve desenlere sahiptirler,dişilerin ise (bizim dişilerin dışında bir makyaj olayı olmadığından) desensiz renksizdirler,sonuç olarak tat olarak erkek den daha az acı ve renksiz olan madyaları,yani dişlerini seçmelisin,sevgilerimle |
pekiii. balıklar bunların hangilerini tercih ederler. :cool: :cool: :cool:
|
Süleyman abi sen daha iyi bilirsin hangilerini tercih edeceklerini :) Ben olsam dişileri tercih ederdim :)
|
Alıntı:
Gerçekten bu konu önemli bi konu balık hangisine daha çok ilgi gösteriyor bu ikisi birbirinden nasıl ayrılıyor bizi bilgilendirirse yüce üstadlar çok mutlu oluruz :) Saygılarımla :) |
Alıntı:
|
bu konu -kırma mercan- olayına benzedi beee
arkadaşın birisi tuttuğu kırma mercanları bir bayan arkadaşa vermiş. bayan da balıkları tanımadığı için bunlar ne balığı diye sorunca : "erkek mercan" demiş veren kişi. ertesi sabah bayan soruyormuş; "mehmet bunların -erkek mercan- olduğu nereden anlaşılıyor. ben anlayamadım" :D :D :D |
Süleyman abi madya zamanı geldi heralde ki konunun üzerine düşmeye başladın bakıyom.Sinyali heyecanla bekliyom abi.
|
Saat 19:06. |