![]() |
Oğlum ve ben
Bu gün saat 14.30 gibi oğlum hadi baba balığa gidelim dedi. bende zaten hazırdım :)avlak yerine vardık tam balık almaya başladık yağmur bastırdı yarım saat yağmur molası verdik :) 17.30 gibi avımızı sonlandırdık körfezin bize verdikleri bunlar işte :)[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Baba oğul saadeti yaşamışsınız ne güzel... Nice keyifli avlar diliyorum...
|
Paylaşımınız için teşekkürler güzel bir gün olmuş.Rastgelsin.
|
Ooof, offf. Ellerinize sağlık.
|
Recep abi elinize sağlık gelsin istavritler afiyet olsun
|
Hey maşallah be Recep ustam,Tavalıklar dolu dolu çıkmış. Ne de güzel olur şimdi onlar çıtır çıtır.
Baba oğul güzel bir gün yaşamışsınız.Biz amatörler böyleyiz işte yağmur çamur dinlemez atarız kendimizi deniz kenarına veya ortasına... Bu güzel paylaşım için teşekkürler..Afiyet olsunlar.. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Recep bey sizi kutluyorum,tavaliklar bir harika gozukuyor.Eeee bir babanin ogluna birakacagi enguzel hobi bu olsa gerek.Saglik ve esenlikler diliyorum..
|
Ellerinize sağlık baba oğul maşallah tavalıklar çıkmış afiyet olsun . Sevgi ve saygılarımla rastgele.
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Saat 15:17. |