RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Bu kez oğlumsuz (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=11204)

drasty41_41 22-05-2012 12:49

Bu kez oğlumsuz

22/05/2012 Yıllık izinde olmam nedeniyle bu günüde balık peşinde geçirmek istedim.Sabah saat 08.00 kalkarak deniz kıyısının yolunu tutum.Bu gün deniz yüzeyi çok pisti ve geçen haftaki verimlilik yoktu günü 95 adet istavritle sonlandırdım.Yanımda kimse olmadığı için resimleri evde çekmek zorunda kaldım.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

dogukan1997 22-05-2012 16:25

Ellerine sağlık abi her zaman ki gibi tavalıklar çıkmış . Sevgi ve saygılarımla rastgele

drasty41_41 22-05-2012 17:02

Alıntı:

dogukan1997 tafarından gönderildi (Mesaj 123358)
Ellerine sağlık abi her zaman ki gibi tavalıklar çıkmış . Sevgi ve saygılarımla rastgele

Teşekkürler Doğukan sanada rast gele....

muratdogan 22-05-2012 17:52

Recep bey selamlar.
Balıklar tam tavalık ve PATATES KIZARTMASI gibi olur mübarekler.
Afiyet şeker olsun.

Ahmet TARİH 22-05-2012 17:59

Recep Abi son yağmurlardan sonra balık bayağı nazlandı. İyice seyreldi. Boylarıda küçülmüş galiba. Bu hafta yarından itibaren yine sağnak yağışlar başlıyormuş. Bu ayı böyle kapatacaz galiba. Altın fiyatları gibi balıkta oynak olacak sanırım.
Paylaşım için teşekkürler.
Afiyet olsun.

Baba Yalçın 22-05-2012 18:09

Recep'çim afiyeti şeker olsun. Çorba çıktımı no problem. Kuvvetli yağışta balık heryerde kayboluyor 1-2 gün sonra hava düzeldimi yeniden kendini gösteriyor. Birde İstavritin pelajik (göçmen) balık durumu var yukarı çıkışı inişinden daha hızlı oluyor. Hiç boş dönmemekten iyidir. Kendi yakaladığın balığı yeme zevkinide hiç bir şeyde bulamazsın. İnşallah bundan sonraki avlarınız daha verimli olur. Saygılar.

Anıl ÜNALAN 22-05-2012 18:46

Tebrik ederim gayet güzel av olmuş.. Daha iyilerinin yine sizinle olmasını dilerim ;)
Sakın 95 parça balığa az demeyin daha sonra daha az geldiğinde üzülmeyesiniz :)
İğneniz her daim keskin olsun avınız gayet güzel geçmiş :)

Tekniker İbrahim 22-05-2012 21:00

Abi, afiyet bal şeker olsun.Bu akşam iş çıkışı uzun zamandan sonra akşam suyuna çıkacam nasip olursa.Ben bunların yarısını yakalasam daha ne.,bayram yaparım.Darısı bizlerin başına.Saygılarımla

drasty41_41 23-05-2012 09:17

Alıntı:

muratdogan tafarından gönderildi (Mesaj 123360)
Recep bey selamlar.
Balıklar tam tavalık ve PATATES KIZARTMASI gibi olur mübarekler.
Afiyet şeker olsun.

Teşekkürler Murat
Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 123362)
Recep Abi son yağmurlardan sonra balık bayağı nazlandı. İyice seyreldi. Boylarıda küçülmüş galiba. Bu hafta yarından itibaren yine sağnak yağışlar başlıyormuş. Bu ayı böyle kapatacaz galiba. Altın fiyatları gibi balıkta oynak olacak sanırım.
Paylaşım için teşekkürler.
Afiyet olsun.

Teşekkürler Ahmet kardeşim.
Alıntı:

Baba Yalçın tafarından gönderildi (Mesaj 123364)
Recep'çim afiyeti şeker olsun. Çorba çıktımı no problem. Kuvvetli yağışta balık heryerde kayboluyor 1-2 gün sonra hava düzeldimi yeniden kendini gösteriyor. Birde İstavritin pelajik (göçmen) balık durumu var yukarı çıkışı inişinden daha hızlı oluyor. Hiç boş dönmemekten iyidir. Kendi yakaladığın balığı yeme zevkinide hiç bir şeyde bulamazsın. İnşallah bundan sonraki avlarınız daha verimli olur. Saygılar.

Teşekkürler Yalçın bey...
Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 123365)
Tebrik ederim gayet güzel av olmuş.. Daha iyilerinin yine sizinle olmasını dilerim ;)
Sakın 95 parça balığa az demeyin daha sonra daha az geldiğinde üzülmeyesiniz :)
İğneniz her daim keskin olsun avınız gayet güzel geçmiş :)

Teşekkürler Anıl kardeş..
Alıntı:

Tekniker İbrahim tafarından gönderildi (Mesaj 123366)
Abi, afiyet bal şeker olsun.Bu akşam iş çıkışı uzun zamandan sonra akşam suyuna çıkacam nasip olursa.Ben bunların yarısını yakalasam daha ne.,bayram yaparım.Darısı bizlerin başına.Saygılarımla

Teşekkürler İbrahim sanada rast gele..

MAVİ FENER 23-05-2012 10:02

Değerli arkadaşım Recep;
İstavritler, tam tavalık olmuşlar. Afiyet şeker bal olsun...Yarasın...Kilo yapmasın...Paylaşım için teşekkürler....

Saat 21:53.