![]() |
Bu kez oğlumsuz
22/05/2012 Yıllık izinde olmam nedeniyle bu günüde balık peşinde geçirmek istedim.Sabah saat 08.00 kalkarak deniz kıyısının yolunu tutum.Bu gün deniz yüzeyi çok pisti ve geçen haftaki verimlilik yoktu günü 95 adet istavritle sonlandırdım.Yanımda kimse olmadığı için resimleri evde çekmek zorunda kaldım.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Ellerine sağlık abi her zaman ki gibi tavalıklar çıkmış . Sevgi ve saygılarımla rastgele
|
Alıntı:
|
Recep bey selamlar.
Balıklar tam tavalık ve PATATES KIZARTMASI gibi olur mübarekler. Afiyet şeker olsun. |
Recep Abi son yağmurlardan sonra balık bayağı nazlandı. İyice seyreldi. Boylarıda küçülmüş galiba. Bu hafta yarından itibaren yine sağnak yağışlar başlıyormuş. Bu ayı böyle kapatacaz galiba. Altın fiyatları gibi balıkta oynak olacak sanırım.
Paylaşım için teşekkürler. Afiyet olsun. |
Recep'çim afiyeti şeker olsun. Çorba çıktımı no problem. Kuvvetli yağışta balık heryerde kayboluyor 1-2 gün sonra hava düzeldimi yeniden kendini gösteriyor. Birde İstavritin pelajik (göçmen) balık durumu var yukarı çıkışı inişinden daha hızlı oluyor. Hiç boş dönmemekten iyidir. Kendi yakaladığın balığı yeme zevkinide hiç bir şeyde bulamazsın. İnşallah bundan sonraki avlarınız daha verimli olur. Saygılar.
|
Tebrik ederim gayet güzel av olmuş.. Daha iyilerinin yine sizinle olmasını dilerim ;)
Sakın 95 parça balığa az demeyin daha sonra daha az geldiğinde üzülmeyesiniz :) İğneniz her daim keskin olsun avınız gayet güzel geçmiş :) |
Abi, afiyet bal şeker olsun.Bu akşam iş çıkışı uzun zamandan sonra akşam suyuna çıkacam nasip olursa.Ben bunların yarısını yakalasam daha ne.,bayram yaparım.Darısı bizlerin başına.Saygılarımla
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Değerli arkadaşım Recep;
İstavritler, tam tavalık olmuşlar. Afiyet şeker bal olsun...Yarasın...Kilo yapmasın...Paylaşım için teşekkürler.... |
Saat 21:53. |