RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   23.05.2012 Çeşme Balık Avı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=11254)

ferhat ataalp 25-05-2012 13:06

23.05.2012 Çeşme Balık Avı

Çarşamba günü 5 arkadaş Muharrem,Mustafa,Şevket,Tamer ile birlikte Çeşmeye avlağımıza doğru yola çıktık.Sabah 5.00 de kaptanımız bizi bekliyordu.Akşam tekneyi çalmaya çalıştıkları için pervaneye halatı dolaştırmışlar ve tekneye ufak tefek zararlar verdikleri için hareketimiz biraz gecikti.Hava sabahtan çok güzeldi ama korkunç bir akıntı vardı.İlk saatler birbirimize dolaşmaktan av yapamadık.Sonradan mercanlar gelmeye başladı.Önceki avlara göre mercanların boyları biraz irileşti.Akıntının çok fazla olmasına rağmen bu avlakta son zamanlarda yaptığımız güzel avlardan biriydi.Tamer tekneye ait olan mercan tutma rekorunu kırarak 99 mercana çıkardı ,buradan onuda tebrik ediyorum.Ben 60 mercan ,Şevket 60 mercan ,Mustafa 48 mercan ,Muharrem saymadı ama tahminimce ondada bi o kadar vardı.Güzel ve bereketli bir günün sonunda havanında biraz kötüleşmesi sonunda avımızı 16.00 civarı sonlandırıp dönüşe geçtik.Bu güzel avı bize yaşattığı için kaptanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.Av esnasında yoğunluktan resim çekemediğim için eve gidince resimleyebildim.Çok daha iyi avlar sizlere de rastgelsin. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Ahmet TARİH 25-05-2012 13:22

Abi sizi gören gazeteci falan oldumu. Akşam haberlerine karşıyakada katliam gibi av diye çıkmayın sakın. Zaten ortamda Tamer bey varsa rekordan bahsetmemek olmaz. Gines yetkilileri kendini takibe almışlar. Hava bozmasa imiş hayvanın nesli tehlikeye girecekmiş demekki.
Şaka bir yana gerçekten bereketli bir av diye buna deniyor sanırım. Her daim oltanız böyle bereketli olsun. Afiyet olsun. Ekranlara renk veren kırmızılar içinde teşekkürler.

sakkucuk 25-05-2012 13:27

Çok güzel av olmuş.Ellerinize sağlık.

avlar 25-05-2012 14:40

Ferhat abicim bu güzel paylaşım için teşekkürler.Gerçekten güzel bir gün yaşadık ben de hepinize teşekkür ediyorum.Son zamanlarda gittiğim en bereketli avdı.Ahmet'in dediği gibi bide hava daha güzel olsa nolurdu bilemiyorum.Yeni avlarda tekrar beraber olmak dileğiyle, rastgelsin.

muratdogan 25-05-2012 15:58

Ferhat abi, Tamer abi av için tebrikler, bir hayli güzel zaman geçirdiğiniz anlaşılıyor.
Daha bol avlar dilerim.

ferhat ataalp 25-05-2012 16:44

Teşekkür ederim Ahmet kardeşim Hakikaten Tameri tanıyıp onunla ava gitmeye başlayınca balık avı daha zevkli hale geldi bilmediğimiz şeyler varmış ondan öğrendik öğrenmeye devam ediyorum.

ferhat ataalp 25-05-2012 16:46

Tamer kardeşim seninle kurduğumuz ekiple hakikaten hem biz hemde gittiğimiz kaptanlar mutlu oluyor daha nice güzel bereketli avlarda birlikte olmak dileğimle.

ferhat ataalp 25-05-2012 16:48

Murat kardeş balık avlarına hayatımızda ancak vakit emekli olunca bulabildik fakat balığın bol olduğu zamanları kaçırdık olsun zevkimizi alalım o yeter

maangin 25-05-2012 18:32

Super bir av olmus, tebrikler

dogukan1997 25-05-2012 19:31

Süper bir av olmuş afiyet olsun . Ellerinize sağlık. Sevgi ve saygılarımla rastgele .

Saat 21:51.