![]() |
26 Mayıs Çanakkale/Kilitbahir avım
Uzun ama çok uzun bir aradan sonra tekrar keyifli bir av yapmış olmanın huzuru ve bunu siz çok değerli rastgelsin.org üyeleriyle paylaşmanın mutluluğu içerisindeyim. Dediğim gibi uzun bir aradan sonra (sınavlar, deneyler, amacına ulaşamayan avlar :) vs.) cumartesi sabah 6:00 da soluğu Kilitbahir yeni iskelede aldım. Balık gayet iştahlıydı zira isparilerin iştahsız olduğunu henüz görmedim :) . Avımda yem olarak midye kullandım. Her zamanki gibi "Attım ağzına gitsin kör boğazına !" diyerek oltamı suya gönderdim. Bizi ilk olarak bir sargoz ziyaret etti. Ama o denizin nasibiymiş tam elime alacakken iğneden kurtulup denize düştü. Sonrasında 2 adet sargoz 1 melanur ve avlarımın olmazsa olmazı kabusum ispariler sepetimizde yerlerini aldılar. Ben daima yiyebileceğim kadar tutmak niyetinde olduğumdan isparilerin bir kısmını yanımda avlanan arkadaşa hediye ettim.
Benim tavalıklarımda bunlar. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Tebrikler Evren kardeşim.Rapor ve resimleri bizlerle paylaştığın için de teşekkürler.
Gönlündeki trofeyi yakalaman dileğimle Rastgele. |
Tebrikler evren eline sağlık rasgelsin
|
afiyet olsun. güzel av yapmışsın tebrikler.
|
Evrencim tebrik ederim dostum. Gerçekten uzun bir ara vermiştin avlara. Senden bundan sonra üst düzey bir performans bekliyoruz. Av açığını kapatman lazım.
Bu arada arkadaşına verdiğin balıklar dikkatimi çekti. İsparilerin başı kelmiydi merak ettim doğrusu. Kardeşim bereketli avlarının devamını diliyorum. Afiyet olsun. |
Evren tebrikler.
Açılış böyleyse diğer avlar eminim bereketli geçecektir. Rastgelsin. |
Evren güzel bir zaman değerlendirmişsin.Tebrikler paylaşım içinde teşekkürler.
|
Tebrikler evren :) ayrıca teşekkürler rapor ve paylaşımın için rastgelsin.... :)
|
Ellerinize sağlık afiyet olsun. Sevgi ve saygılarımla rastgele .
|
Pendikli Evren;
Seni kutlarım...neredeyse denizde İspari bırakmayacaktın....Afiyet bal olsun...Teşekkürler.... |
Saat 15:06. |