![]() |
Blue eye cod
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Arkadasim sami arkadaslari ile gittikleri avda 5 adet almislar, Derin su baligidir , 400 metrede elektirikli vinc ile yakalamislar, Resmini paylasti, cok lezzetli balik diye biliniyor, banada bir parca ayirmis tadina bakicaz kismetse , kiyidan 40 km uzaklikda belli bolgelerde cikar. |
Bahri kardeşim bu güzel paylaşımın için teşekkürler..Onu çekmesini hayal etmek bile güzel..Daha iyileri daha irileri rastgelmesi dileğimle..
|
Çok zorlu bir av olduğu verilen bilgilerden belli, kıyıdan 40km uzaklık demek zorluğunun kesinliğini veriyor..
Umarım bir gün seninde elinde bu balıktan görürüz Bahri abi. Arkadaşlarını tebrik ediyor devamını diliyorum.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
arkadas teknesi ni getircek bakam sydneyden benide davet ettiler bende onlari kendi teknem le mercana soz verdim , planlari kurduk, |
Iste rasgelsin ailesinin nerelerde olursa olsun ailemize katıldığı eline sağlık bahri afiyet olsun
|
Alıntı:
Bahri'cim bundan mangalda güzel şiş olur. Afiyet olsun. Saygılar. |
resmini gonderdi AMA daha baligi gormedik yalcin abi, arkadas sydneyde pazar gunu getircek, tadina bakicaz sayesinde mangalda kesin denerim
|
Paylaşım için teşekkürler:helal:
|
Bahri Günaydın;
Paylaşımın için teşekkürler...Ancak bu balık ne balığıdır...40km açıkta derin suda yakalamış bir balık...merak ettim... |
Saat 03:14. |