![]() |
istanbulda avlak yerleri ve cikan baliklar
merhabalar siteyi yeni buldum guzel bir site olmus ama paylasimlar biraz az geldi.su siralar istanbul avrupa yakasindaki avlak yerlerini ve cikan baliklari paylasabilecek yardimci olacak varmi acaba herkese rast gelsin
|
üsküdarda oturuyorum , şemsipaşada istavrit-sardalye-izmarit-kefal-gümüş-iskorpit oluyor , kuleli taraflarında istavrit-izmarit-kefal-sardalye-gümüş oluyor , beşiktaş motor iskelesi ne gitmeni tavsiye ederim abi orada çıkan balıklar ise bolca istavrit - sardalye - mezgit gördüm tuttum .
sardalyeler yağsız ve lezzetsiz , kaç tane sardalye geldi saldım , ağustos ayını bekliyorum ki balıklar yağlansın lezzetlensiz bi ya sonra yiyelim . şimdi tutmayalım boş yere zaten lezzetsiz . |
Monovar..İyi geceler...aramıza hoş geldin....
Boğazın her tarafında bolca İstavrit avlayabilirsin...Büyükdere, Arnavutköy akıntıburnu...kireçburnu...rumeliHisarı...galata köprüsü...sarayburnu....Haydi rast gelsin |
bilgiler icin sagolun is yerim bebekte zaten arnavutkoy sahilden denemeye baslarim uzun zaman oldu olta sallamayali bir gunde galatayi denerim bogaz yorucu oluyo ama bogazdaki baligin tutmasida yemeside baska
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 21:48. |