![]() |
"Av Zamanı" "Yelken Cürum"
"Av Zamanı" "Yelken Cürum"
Vakti olanlar 720p HD, Full ekran izlemeli, önce yükleme yapıp izlerlerse mükemmel görüntüler. SINIFLANDIRMA Yelkenbalıkları levreksigillerdendir. Kılıç balığı ve Uskumrugiller ile akrabadırlar. Familya Istiophoridae Cins Istiophorus Istiophorus albicans - Atlantik Yelkenbalığı Istiophorus platypterus - Hint-Pasifik Yelkenbalığı Cins Makaira Makaira indica - Siyah Marlini Makaira mazara - Hint-Pasifik Mavi Marlini Makaira nigricans - Atlantik Mavi Marlini Cins Tetrapturus Tetrapturus albidus - Atlantik Beyaz Marlini Tetrapturus angustirostris - Shortbill Spearfish Tetrapturus audax - Striped Marlin Tetrapturus belone - Mediterranean Spearfish Tetrapturus georgii - Roundscale Spearfish Tetrapturus pfluegeri - Longbill Spearfish |
3 Eklenti(ler)
Denizlerin Şövalyesinden Kılıç Yarası
|
harika video yalcin abi, emegine saglik,
resimlerdede adami nabmislar ogle resmen parcalamis, |
Abi video ve resimler müthiş.Daha önce balık yemeye alıştırdığım Esnaf bir Abiyle beraber kumkapıdan almıştık,daha doğrusu aldı.Daha sonra kalabalık bir toplulukla şiş yapıp yemiştik çok güzeldi.Ben kılıcına baktım "bu insanı rahat keser" diyordum,bana gülmüşlerdi.Bu fotolar balığın isterse neler yapabileceğinin kanıtı.
"Kılıç kullanmayı bilmiyorsan ne işin var düelloyla" yinede ucuz yırtmışlar. Saygılarımla |
[quote=snapper;125544]harika video yalcin abi, emegine saglik,
resimlerdede adami nabmislar ogle resmen parcalamis,[/QUOTE Teşekkür ederim Bahri'cim, kılıç avına çıktığında daha dikkatli olursun umarım. Saygılar. |
Alıntı:
Teşekkür ederim İbrahim'cim. Saygılar. |
tekneyle açılma hesaplarım vardı. ben biraz daha düşüneyim. :)
video çok güzel.avcılarda av olabiliyormuş. eline sağlık ustam... |
Alıntı:
Teşekkür ederim Çetin'cim sen dert etme rahat rahat açıl bizim "Tatlı Su Kurnazları" çoktan temizlik yapmışlardır sen rahat ol. Saygılar. |
Paylaşım için teşekkürler Baba Yalçın
|
Alıntı:
Teşekkürler Burhan Reisim. Saygılar. |
Saat 21:45. |