![]() |
Sitemizde virüs mü var?
Sayın site yöneticilerimiz,
Bir kaç gündür sayfamızı açarken anti-virüs programımdan resimdeki uyarıyı alıyorum. Eğer sitemize dadanan bir saldırı varsa mağdur olunmaması ve bizlerin de güvenli giriş yapabilmemiz adına gerekenin yapılacağını umuyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Saygı ile .... |
Bu da uyarının daha yakından görünüşü. Sadece rastgelsin.org'u açmaya çalışırken ve sayfalar arasında dolaşırken uyarı veriyor.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
bu gün itibarı ile bende aynı uyarıyı almaya başladı. adminlerimiz ilgilenecektir.
|
Seçkin kardeşim dün geceden beri bende de trojen uyarısı geliyor.Yönetimdeki arkadaşların ilgileneceğini umuyorum.Rastgele.
|
Yaklaşık 2-3 saattir ilgileniyorum bu konuyla.
Ziyaretçileri etkileyecek türden bir virüs vs. değil. Temizlik bitmek üzere, fakat önlem olarak tarayıcınız 1-2 gün daha bu uyarıyı verebilir dikkate almanız gerekmiyor. |
Teşekkürler Taygun Kardeşim.kolay gele.
|
Sitemiz de virüs var.
Lütfen konu ile ilgilenelim. Teşekkürler. |
Bende sadece bu mikropların bende olduğunu sanıyordum...3 gün bilgisayarı kitledi...son 2 gündür yok oldular.... ancak kurtulmak için sistemi silip, yeniden formatladım....:deli::deli::deli:
|
Saat 00:55. |