![]() |
Olta seçimi konusunda bilgi ?
Abilerim ben 2 senedir bu hobiyle uğraşıyorum göztepe,inciraltı,karataş,urla taraflarından ve kıyıdan avlanıyorum nasıl bir olta almalıyım ve yem seçimim ne olmalı yardımcı olabilirmisiniz acaba :confused: ??
|
Alp İzmir li dostlardan yardım gelecektir.Forumu takip et yeterki.
İğnen keskin,avların bereketli olsun.Rastgele. |
Teşşekkür ederim Hayrettin abi elimden geldiğimce forumda olmaya çalışıyorum ,sizinde avlarınız bereketli olması dileğiyle :)
|
Alp sen ne avlamak istiyorsun ona göre fikirlerimi paylaşayım abicim
|
hedef çipura dır muhtemelen.:) tek iğneli gezer kurşunlu takım. yem olarak yengeç madya mamun .yem ipi bulabilirsen mamunu bağla. (bir de murat arkadaşımın macunu var daha yem bulamadım bulunca ilk fırsatta onu da deneyeceğim.
not. bu yöntemle henüz balık tutamadım. sadece siteden öğrendiğim bilgi bunlar. azimliyim en kısa sürede inşallah. (her ne kadar ev halkı benden ümidini kesse de ben devam ediyorum. ) rastgelsin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Olta atıp atmamak tabiki senin takdirindedir.;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Teşşekkür ederim ishak bey :)
|
3.50-3.90 boy 70-180 gram atarı olan bir kamış olabilir makina olarak 100 tl nin altına inme okuma makine tavsiyemdir 0,35 misina olur.beden olarak floro misina 0,40 kullan gezer kurşun atacaksan kollar 0,50 olsun rasgelsin
|
Saat 15:28. |