![]() |
Bayram Sargozları Bayram Karagözleri 18 Ağustos - 20 Ağustos Çanakkale Avlarım
Öncelikle hepinizin, bütün Türk ve İslam aleminin ramazan bayramı mübarek olsun.Büyüklerimin ellerinden öperim. Avımı kısaca özetlemek gerekirse:
İçimdeki balık tutkusuyla bayramda İstanbul'un kalabalığı yerine Çanakkale'de balık tutmayı tercih ettim. Bayram nedeniyle bomboş olan avlanma yerim adeta bana aitti. Muhteşem de bir hava vardı. Balıkta iştahlıydı. :D OHHH daha ne isterim ki...:helal: Av marketten sülüne alıp soluğu Kilitbahir'de aldım. Birazda midye çıkarıp 4 saatte sargoz karagöz ve ispariler sepetime doldu. Bayramın 1. günü bana güzeldi. :D 18 Ağustos'taki lidaki ve tekir avım da fotolar arasında. İŞTE ORTAYA KARIŞIK BAYRAM ŞEKERLERİ ... SARGOZLAR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] KARAGÖZLER [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] LİDAKİLER [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İSPARİLER VE TEKİRLER [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ellerine sağlık, ortaya karışık olmuş, afiyet olsun.
|
Paylaşım için teşekkürler.Devamını diliyorum,rastgelsin.
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Merhaba canım kardeşim,bayramın kutlu ve huzur dolu olsun.Paylaşım için teşekkürler önümüzdeki günlerde daha güzelleri ve büyükleri olur inşallah.
|
Tüm sitemizin canları hepinizi bayramı kutlu olsun.Yuvalarınızdan huzur ve mutluluk eksik olmayıp artsın.
|
Alıntı:
|
tebrikler evren ayla yıldızı türkiye haritasıyla tamamlaman dileyiyle
|
Alıntı:
|
Pendikli Evren;
Denizde Karagöz bırakmadım dersemde doğru söylemiş olurum herhalde... Kutlarım, ..seninde bayramın kutlu olsun.. |
Saat 13:34. |