![]() |
1 Eylül
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kuzucuklar ısparoz lidaki Gopez Kaya balıgı Konak İskele
|
Mert kardeşim eline sağlık rasgelsin
|
Alıntı:
Av için tebrikler...Ancak avladıklarımızın boylarınada dikkat etmemiz gerekiyor...Sirkülerde belirlenen boy ölçümlerinin altında balık avlamak yasaktır...Buna uyulduğunda sıkıntı olmaz...Paylaşım için teşekkürler... |
Mert seni tebrik ederim. Paylaşım yaparken imageshack a resmi yüklediğinde çıkan forum kodunu
kopyala yapıştır yaparsan resimlerin burada da gözükecektir. Rastgele. |
Mert eline emeğine sağlık başlangıç için güzel bir av olmuş. Umarım daha iyileri daha irileri rastgelir..
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
2 Eylül Konak İskele yeni geldim Eve hemen koyayım dedim Foruma :) Lidakiler Fenaaa :) |
Sglun abiler Teşekur ederim Haftaya ctesi pazar inciraltı 496/1 igne ve yengeç bu sefer çupra çekicem nasipse :)
|
Alıntı:
|
Eyw umut abi buyur beraber atalım beraber alalım çupraları lidakiler çok fena asılıyo zannettim taktırdım yada midye çekiyom ben çekiyom topluyom misinayı o asılıyo elimi kestim ama olsun yinede aldım kovaya :)
|
Teklifin için teşekkürler Mertcim.Çalışıyoruz abicim ya gündüzleri avlanamıyoruz.Anca haftasonları o da zaten öğleden sonra çıkıp geceyi avlakta geçiriyoruz.
|
Saat 14:33. |