RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   İzmir Körfezi'nde Palamut Bereketi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=11837)

Taygun KOCABIYIK 04-09-2012 13:36

İzmir Körfezi'nde Palamut Bereketi

Bir kaç hafta önce ki kolyoz macerasından sonra tekrar denize çıkmak için sabırsızlanıyordum. Pazar akşamı Anıl ile telefonda görüştük palamutlar geldi, yarın balığa çıkalım diye bir teklif getirdi. Bende tereddütsüz kabul ettim doğal olarak.

Sabah mazot ve buzumuzu alıp limana gittik. Biraz gecikmiştik güneş çıkmıştı hemen marşa basıp nasibimizi aramak için yola çıktık.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Takımlar suya kavuşmadan önceki son hazırlıklar

9 cm yo-zuri crystal minnow kırmızı kafa (yüzen seri) ve 9 cm strike pro sahte kullandık.

Avda hava biraz esintili olduğu için misinalara oltalara hakim olalım derken pek fotoğraf ve video çekme şansımız olmadı kısa bir video bunda da çektiğimiz balık diğer boştaki takıma dolaştırmış kendini biraz uğraştırdı bizi.

Hasılat

dogukan1997 04-09-2012 13:58

Ahhh AHhh bende olacaktım orada ama olsun siziden habire haber aldım ordaymışım gibi sayılır ellerinize sağlık abilerim oltanız her daim dolu olsun rastgele ...

soncet36 04-09-2012 14:08

anıl kardeşim iki kişi onca masrafı çekmişsiniz. ağır gelmedi mi. yükünüzü hafifletmeniz lazım. :) masrafa ortak bulmanız lazım. mesaj buradan sanırım yerine ulaşmıştır.
elinize emeğinize sağlık. afiyet olsun.

Taygun KOCABIYIK 04-09-2012 14:23

Alıntı:

dogukan1997 tafarından gönderildi (Mesaj 126749)
Ahhh AHhh bende olacaktım orada ama olsun siziden habire haber aldım ordaymışım gibi sayılır ellerinize sağlık abilerim oltanız her daim dolu olsun rastgele ...

Kardeşim uzun bir cevap yazmak isterdim ama parmaklarımdaki kesiklerden dolayı fazla bir şey yazamıyorum :) bilmem anlatabildim mi?

Taygun KOCABIYIK 04-09-2012 14:25

Alıntı:

soncet36 tafarından gönderildi (Mesaj 126750)
anıl kardeşim iki kişi onca masrafı çekmişsiniz. ağır gelmedi mi. yükünüzü hafifletmeniz lazım. :) masrafa ortak bulmanız lazım. mesaj buradan sanırım yerine ulaşmıştır.
elinize emeğinize sağlık. afiyet olsun.

Çetin abim deniz şuan gerçekten palamut kaynıyor oynakları görmeniz lazım her tarafta palamutlar-torikler hamsileri su yüzeyine çıkarıyor, kuşlarda onları yemeye geliyor her tarafta can pazarı var yani. Çok heycanlı geçiyor av devamlı aksiyon var. Havanın güzel gittiği bir gün mutlaka Anıl'a uğramanı tavsiye ederim :)

ustam18 04-09-2012 14:58

:helal::helal:Tebrikler be Taygun.maşallah nasibinizi kapmışsınız gene denizanadan.eh o kadar da olacak çiğnemeden lokma yutulmuyor,parmakta misina yarası olmadan da balık tutulmuyor.
Sonraki avlarınızın daha bereketli geçmesi dileğimle Rastgele.:helal::helal:

Sargoz35 04-09-2012 15:15

Yakışır kankalara...Tebrikler...
Daha bereketli olması dileğiyle...

soncet36 04-09-2012 15:45

Alıntı:

Taygun KOCABIYIK tafarından gönderildi (Mesaj 126753)
Çetin abim deniz şuan gerçekten palamut kaynıyor oynakları görmeniz lazım her tarafta palamutlar-torikler hamsileri su yüzeyine çıkarıyor, kuşlarda onları yemeye geliyor her tarafta can pazarı var yani. Çok heycanlı geçiyor av devamlı aksiyon var. Havanın güzel gittiği bir gün mutlaka Anıl'a uğramanı tavsiye ederim :)

taygun kardeşim gideceğim anılımın yanına zaten. ama bu hafta elemanı izne gönderdim yanlızım. gelsin anıla haber ver geleyim diyeceğim.

hus213 04-09-2012 16:57

Alıntı:

Taygun KOCABIYIK tafarından gönderildi (Mesaj 126747)
Bir kaç hafta önce ki kolyoz macerasından sonra tekrar denize çıkmak için sabırsızlanıyordum. Pazar akşamı Anıl ile telefonda görüştük palamutlar geldi, yarın balığa çıkalım diye bir teklif getirdi. Bende tereddütsüz kabul ettim doğal olarak.

Sabah mazot ve buzumuzu alıp limana gittik. Biraz gecikmiştik güneş çıkmıştı hemen marşa basıp nasibimizi aramak için yola çıktık.

Takımlar suya kavuşmadan önceki son hazırlıklar

9 cm yo-zuri crystal minnow kırmızı kafa (yüzen seri) ve 9 cm strike pro sahte kullandık.

Avda hava biraz esintili olduğu için misinalara oltalara hakim olalım derken pek fotoğraf ve video çekme şansımız olmadı kısa bir video bunda da çektiğimiz balık diğer boştaki takıma dolaştırmış kendini biraz uğraştırdı bizi.

Hasılat

Anılcığım güzel bir av olmuş .Daha bolları olur inşallah.

Anıl ÜNALAN 04-09-2012 17:04

Herkese tek tek teşekkür ederim.. Bugünde 21 tane palamut aldım gayet verimli avlar gerçekleşiyor.. 4-5 gündür kovalar dolu dolu denizden dönmenin keyfini yaşıyorum.. Fotoğraf çekemediğim için paylaşım yapamıyorum ama ona da acil bir çözüm bulacağım..
Gelmek isteyenlere bir telefon kadar yakınım ;)
Herkese Rastgelsin..

Saat 00:41.