![]() |
İzmir Körfezi'nde Palamut Bereketi
Bir kaç hafta önce ki kolyoz macerasından sonra tekrar denize çıkmak için sabırsızlanıyordum. Pazar akşamı Anıl ile telefonda görüştük palamutlar geldi, yarın balığa çıkalım diye bir teklif getirdi. Bende tereddütsüz kabul ettim doğal olarak.
Sabah mazot ve buzumuzu alıp limana gittik. Biraz gecikmiştik güneş çıkmıştı hemen marşa basıp nasibimizi aramak için yola çıktık. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Takımlar suya kavuşmadan önceki son hazırlıklar [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 9 cm yo-zuri crystal minnow kırmızı kafa (yüzen seri) ve 9 cm strike pro sahte kullandık. Avda hava biraz esintili olduğu için misinalara oltalara hakim olalım derken pek fotoğraf ve video çekme şansımız olmadı kısa bir video bunda da çektiğimiz balık diğer boştaki takıma dolaştırmış kendini biraz uğraştırdı bizi. Hasılat [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ahhh AHhh bende olacaktım orada ama olsun siziden habire haber aldım ordaymışım gibi sayılır ellerinize sağlık abilerim oltanız her daim dolu olsun rastgele ...
|
anıl kardeşim iki kişi onca masrafı çekmişsiniz. ağır gelmedi mi. yükünüzü hafifletmeniz lazım. :) masrafa ortak bulmanız lazım. mesaj buradan sanırım yerine ulaşmıştır.
elinize emeğinize sağlık. afiyet olsun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:helal::helal:Tebrikler be Taygun.maşallah nasibinizi kapmışsınız gene denizanadan.eh o kadar da olacak çiğnemeden lokma yutulmuyor,parmakta misina yarası olmadan da balık tutulmuyor.
Sonraki avlarınızın daha bereketli geçmesi dileğimle Rastgele.:helal::helal: |
Yakışır kankalara...Tebrikler...
Daha bereketli olması dileğiyle... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Herkese tek tek teşekkür ederim.. Bugünde 21 tane palamut aldım gayet verimli avlar gerçekleşiyor.. 4-5 gündür kovalar dolu dolu denizden dönmenin keyfini yaşıyorum.. Fotoğraf çekemediğim için paylaşım yapamıyorum ama ona da acil bir çözüm bulacağım..
Gelmek isteyenlere bir telefon kadar yakınım ;) Herkese Rastgelsin.. |
Saat 00:41. |