![]() |
Çeşme Kalamar ve Mercan Avlarım
Uzun bir zamandır paylaşım yapamadım.Yazı Çeşme'de geçirdim, doğruyu söylemek gerekirse devamlı rüzgar ve fırtınadan pek mercan avına çıkamadık o yüzden Mustafa kaptanım sağ olsun onunla devamlı kalamar avına gittim.Tabi bu sayede kalamar avcılığım baya gelişti:)İnanın diğerleri de çok zevkli ama kalamar avı bir başka.Neyse yazdan bazı kareler.Az laf çok resim;) inşallah bundan sonra güzel paylaşımlarımız olur.Herkese rastgelsin.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
tebrikler tamer bey. güzel bir yaz sezonu geçirmişsiniz. avlarınız bereketli olsun.
|
Yakışıklı İzmirli Tamer;
Kalamarın neredeyse sonunu getirecektin.... Kırmızı mercanlarda cabası.... Seni kutlarım...paylaşım için çok teşekkür ederim... |
Maşallah kalamarlar bir ayrı güzel ellerinize sağlık afiyet olsun rastgele ...
|
Evet Tamer çeşmede kalamarı bitirmeden yaz sezonu bitti.Birlikte bereketli avlarda birlikte olmak dileklerimle güzel bir kış sezonu geçiririz inşallah
|
Tamer,yazın hiçde boş durmamışsın. Maşallah arı gibi çalışmışsın..:D :D :D
Tüm kareler güzelde şu üstten altıncı kare var ya süper..:helal: :helal: Ben de diyordum bizim buralar da niye kalamar yok diye.Meğerse sen çeşmede kesmişsin önlerini silip süpürmüşsün ne varsa..:D :D Bu güzel paylaşım için teşekkürler.Daha güzel avların olması dileğimle.. |
Güzel bir yaz sezonu geçirmişsin Tamer abi.
Kaptanın söylediği gibi bizde diyoruz neden kalamar yok buralarda diye :) :) sebebi anlaşıldı.. Daha iyilerinin yine seninle olmasını dilerim abi.. Rastgelsin.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 04:12. |