![]() |
İhtiyaç fazlası makinelerimi satıyorum
Arkadaşlar bende boş boş duracağına belki birilerinin işene yarar diye satıyorum.Her iki makinede 1 belki 2 kere kullanılmıştır mağazadan alacağınızdan farksızdır. 1)Okuma Trio 55 S Makine :55lik ortaboy,9+1 bilyalı,6.2:1 devirli,18 lbs çekerli.Market fiyatı 162 TL.Ben 90 TL istiyorum.Pazarlıksız.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 2)Penn Captiva Reel 6000 Makine:8+1 paslanmaz çelik bilyalı,512 gr ağırlık,5.2:1 devirli,4,5 kg çekerli.Market fiyatı 151 TL.Ben pazarlıksız 90 TL istiyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Almak isteyen arkadaşlar lütfen mesaj atsın ben onlara geri dönerim.Teşekkürler. |
Makinalar gerçekten çok şık gözüküyor. Fiyatlarda çok cazip..
Hayırlı satışlar dilerim Tamer abi.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tekneyi aldıktan sonra karadan balık avından baya uzak kaldım, eğer hala kıyıdan avlanma fırsatı bulabiliyor olsam Trio 55 şimdi benimdi.. Çok beğendiğim fakat kullanmaya fırsat bulamayacağım bir makina.. Görüşmek üzere... |
Tamer abi selamlar.
Bu makineden bende de var ve son derece menunum. Hafif ve korozyona çok dayanıklı. ... Şayet makina alacak arkadaş varsa kaçırmasın derim, son derece uygun fiyat. Selamlar... |
birkaç siteye baktım 160- 170 tl civarı yarı yarıya ucuz demektir. şu an durumum yok olsa kaçırmazdım. iyi satışlar tamer bey. alan arkadaş ta hayrını görsün.
|
Arkadaşlar trio satılmıştır.Alan arkadaşa hayırlı olsun,rastgelsin.Penn captiva kısa bir süre daha satıştadır.İlginize teşekkür ederim.
|
makineyi bayramın ilk günü tamer beyden satın aldım.bu münasebetle hem tanışıp hemde bayramlaşmış olduk. epeydir almayı düşündüğüm bir makineydi,inşallah umduğum gibi de çıkar.
|
Saat 06:03. |