![]() |
Mercan avı
DEĞERLİ arkadaslar tekneden mercan ve benzerı balıklar için mutu owner 50660 ve 5114 çember iğne kullanan varmı eğer varsa avantaj ve dezavantajları hakkında bilgi verebilirmı tesekkurler
|
Alıntı:
50660 No :2 veya 4 numaralarını kullan iğne ucu açıkta kalsın ve takım kolları uzun olsun iyi balık yakalarsın :) En son 04 kasım pazar günü kullandım :D vazgeçemem yatırma takımda... |
teşekkurler sargoz bey dun hısaronunden 2 no almıstım pazar gunu tekneyle esek adası cıvarına gıdıcez yem sulunez genelde mercan karagoz ve ıstavrıt çıkıyor bakalım ıyı geceler
|
mehmet bey sız yatırma takım demişsiniz tekneden avda kursun apıkoda kalıyor sadece hırsız yatıyor diğer üç iğne havada dık olarak kalıyor farketmez değilmi
|
Ben iki iğneli kullanıyorum takımı.Tekneden uzak atış ile dibe yatmasını sağlıyorum...
|
ben bu yöntemi karadan olta atarken kullanıyorum. klasik takımın klips ile bağlantı kısmına yani ana bedene 10 gram kadar gezer kurşun takıyorum. üç iğnede yerde oluyor. (diye düşünüyorum herhalde oluyordur.):) ama verimli olduğu kesin.
|
Herkeze hayırlı akşamlar olsun.Çetinciğim merhabalar gerçi ben bu günlerde pek siteye takılamuyorum,ama seninlede görüşemez olduk .Bir gün buluşalım birlikte balığa gidelim. ister karadan ister tekneye .Görüşmek üzere.
|
değerli yardımlarınıx için teşekkur ederım
|
Günaydınlar, hayırlı işler bol kazançlar, sağlık ve sıhhatler, yuvalarınızdan huzur ve mutluluk eksik olmasın, balığa gidenlere bol şanslar, iğneleri sivri tutacakları balıklar büyük olsun. Rasgeleyin.
|
Saat 03:39. |