![]() |
18 Nisan 2006 Sübyelere devam...
Okul çıkışı boş vaktimizi değerlendirmek için meraları şöyle bir yoklayalım dedik.
Hava aşırı bunaltıcıydı. Rüzgarın hiç esmemesine bağladığım kıtlıkta 2 sübye 1 kalamar almayı başardık. Bu arada körfeze çupra girmiş bulunmakta ilgilenenlere duyurulur.(isteyene ayrıntılı bilgi verebilirim) Şimdi resimler ------------------- Bu arkadaşla hatıra fotoğrafı çekilip vedalaştık. (Geri saldık) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SÜBYENİN İNTİKAMI [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Buda Günü Kurtaran Kalamar [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yoldan geçen iyi kalpli bir amcamız bizi birlikte çekti çokta iyi oldu :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Taygun kalamara iyi alıştın bakıyorum, afiyet olsun :D . Yalnız o kalamar Anıl'ın mı senin mi onu söyle bakalım? ;) :D .
|
arkadaşım o ahtapot galiba ben sevmem ama resim gayet kaliteli olmuş eline sağlık....:D
|
Fotoğraftaki bakıştan anlaşılır kimin olduğu mert abi biraz dikkat :D
|
tebrikler!!! tago bu arada tarz yapmışsın ;) ;) ;) :deli: :deli:
|
2006 İlkbahar Yaz balıkçı kreasyonu böyle volkancım allahtan lekeler çıktı :)
|
Tebrikler iyi alıştın taygun kalamarlara. :):) güzel karaler.
|
Ben baya şanssızdım o gün tagola yanyana atıyoz onunkine balık atlıyo benimkinde tık yok sinir krizine girdim yaaaa.
Olsun en azından deniz havası aldık. Çupracılar harekete geçmiş onuda gördük karataş çupra yapmaya başlamış duyurulur. |
Alıntı:
Şaka bir yana kullandığımız takım misina herşey aynı oltaları 1 er metre ara ile atıyoruz ben balık alıyorum o alamıyor şanssız kardeşim inşallah ilerleyen günlerde şeytanın bacağını kıracaksın. |
tagoo aga yaa bende sübye hastalığı başladı senin resimleri gördüm iştahım
kabardı alcam bende maketlerden gitcem kordona kafaya koydum yaf:D ama kordonda önemli olan kumluk yeri bulmak bende tam hatırlamıyordum nerde olduğunu neyse artık buluruz bi yolunu.. |
Saat 15:17. |