![]() |
Bu arkadaşımız kim? -2-
Evet arkadaşlar Bu arkadaşımız kim? başlığı altındaki arkadaşımızı açıklıyorum. Hepinizin tanıdığı ve bildiği üzere o arkadaşımız VOLKAN kardeşimiz...
Ödül olarak ise Volkan'ının vurduklarını verecektik ama ne yazık ki o dalıştan boş çıkan Volkan denizde umduğunu bulamayınca karada araştırma yapmış ne yakalarım diye... Sonunda iki tane canavar gibi tosbağa yakalamış... Haliyle elimizde ödül olarak bu iki tosbağa var. |
1 Eklenti(ler)
İşte tosbağalar ve Volkan kardeşimiz...
|
ee dalgıç adam komando gibi olmalı gerektiğinde balık gerektiğinde tosbaa yemeli :D
|
Ödüller nereye?
Arkadaşlar; erinmedim, inceledim. Aşağıda isimlerini yazdığım arkadaşlar bi şekilde en az bir kere VOLKAN demişler.
aserkansatı-Serkan katiti-Mert Dizzy-anıl simendifer-Sennur İmbat-Taygun rüzgar2-Sami zıpkıncı-Aytaç Yazıları iyice inceleyince bazı arkadaşların ısrarcı oldukları görünüyor. bu durumda ödülün birisi Amasya, diğeri İstanbul olmalı diyor ve oylarınıza sunuyorum. Saygılarımla |
Selim abi oooo.........
|
İlk başta ben dedim VOLKAN diye sonuç u bildin dediklerinde(özelden) bende konu uzasın diye başkalarının üstüne attım :D Hemen şimdi tosbaaa larımı istiyorum ev adresimi özelden ileticem :P
|
Sevgili Anıl tosbağalar kargo ile gitmeyi kabul etmiyor. Biz kendimiz gideriz diyorlar. Ayrıca Volkan sana özel ödül verecekmiş...
|
Tosbalar buraya gelene kadar oooo:D
|
Hayırdır Anıl, ödülü almaktan vazgeçiyorsun galiba...
Daha önceden ben bildim ödülü isterim diyenlerin sesleri çıkmıyor. Yoksa onlarda mı vazgeçiyor. |
Yok abi tosbalar kalsın volkanda ben arada bi ziyaretine gelirim onların :D Aslında ödül ödüldür yollayın yaw:D
|
Saat 05:56. |