![]() |
Çeşme'de mercan bereketi
Uzun zamandan beri devam eden kötü havalardan ava gitme heyecanımız doruğa ulaşmıştı.Salı günü 2-3 hava olacağını görünce oltaları hazırladık yemlerimizi akşamdan alarak saat 4.30 yola çıktık.Mustafa,Şevket,Muharrem ve ben.Tamer bu ara kalamar ahtapot ve palamut avına meraklandığından aramızda yoktu.Tekneye vardık saat 6.45 de avlak yerimize vardık hava 3-4 üzerinde idik fazla açığa çıkmadık.sabah ilk yerimizde vuruşlar kesilene kadar oyalandık mercanlar geliyordu sonra vuruşlar azalınca esas açıktaki yerimize gitmeye karar verdik.Sülünesin kokusunu bile zlemişiz.İkinci yerimizde fazla tutunamadık.alt ve üst akıntı avlanmamıza izin ermedi.Başka bilinen bir avlağımıza geldik.Süper mercanlar gelmeye başlamıştı.kopes ve anostan fırsat buldukça çok süper mercanlar çektik.Mercanlar BU aradaiyice palazlanmışlar .Epey zamandır böyle zevkli bereketli avı unutmuşuz.Çok zevk aldık.av bitimine 1 saat kala ben limitimi doldurup buzluk dolunca avımı bitirdim.Deniz ve Çeşme bu defa bereketli idi.İyi havalarda bereketli avlarda buluşmak üzere mutlu döndük
.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Maşallah ustadım bereketli bir av olmuş gözümüz gönlümüz açıldı.
|
Tebrikler Ferhat abi, güzel av yapmışsınız.. Daha iyilerinin tekrar seninle olmasını dilerim..
İğnen her daim keskin olsun ;) |
Ferhat abi güzel av olmuş eline sağlık
|
Ferhat abicim bu güzel paylaşım için teşekkürler.Sitemizi şenlendirdin.Her zaman iğneniz keskin şansınız bol olsun.Rastgelsin.
|
Teşekkür ederim Anıl kardeşim bir günde seninle av zevkimizi paylaşmak isteriz.
|
Teşekkür ederim Tamer seninle de avlarımıza devam etmek isterim BU ARADA GERÇEK KAPTAN OLMANI KUTLARIM hayırlısı olsun iyi günlerde inşallah kendi tekne ile güzel seyirler dilerim.
|
Hayırlı geceler dostlar biraz geç geldim ama geçerli sebeplerim var yine geldim gidiyorum geçerken uğramıştım.Belki biraz sonra tekrar gelebilirim.
|
tebrikler ferhat abi. güzel bir av olmuş:)
|
Değerli arkadaşım Ferhat;
Harika bir av ve fevkalade bir rapor..çok teşekkür ederim... |
Saat 15:10. |