![]() |
Çapari yapımı -
Nasıl yapılır , ne kullanılır , iğine ,misine türü kalınlığı, renk , köstek boyu ....
Ucuz olduğunu kolay bulunduğunu biliriz lütfen o tür mesajlar yazmayın . Bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa iyi olur resim video . |
Bu konuda deneyimi olan dostlardan cevap gelecektir.
Rastgele |
Bir kez daha anlaşıldı ki türk forumlarında :
Alana satana hayırlı olsun . Maşallah. Rastgelsin . mesajlarının dışında bir şeyler yazılmayacak . Çapariyi bulan türkler fakat hakında hiç birşey bilmiyor , veya paylaşmak istemiyor . |
Sevgili Zero biraz araştırmacı olsan forumda pek çok konu bulurdun çapari hakkında şuraya bir göz at istersen [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Ben biraz fazla arştırıyorum , fakat türkler pek paylaşımcı değil en uzun forum 3 sayfadan oluşmakta ve 2,5 sayfa teşekkürler eline sağlık .
Drasty 41-41 sizin bir bilgi paylaşımınız yoksa mesaj yazmamalıydınız bence boş mesaj kirlilğinden başka bir şey değil eger amacınız serveri yüklemek formu ağırlaştırmak değilse. Bu link bir örnek bulgar formu : [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu 168 sayfada hiç eline sağlık paylaştığın için teşekürler yok , şimdi beni forumdanda atarlar ama düşündüğümü söylemiş olayım. Amacım bu örnekteki forum gibi çok bilgiyi bir araya toplamaktı fakat bizim şartlarımızda bu iş olanaksız görünüyor . |
Zero sen anca yakınmaya gelmişsin buraya dostum kendine iyi bak saygılar.
|
Saat 12:07. |