![]() |
12nisan 2013 av izmir av raporu
merhaba
uzun bir süreden beri yolunu dört göze beklediğimiz arkadaşlar izmir körfezine gelmeye başladılar . bacanak ( murat baykent ) ie birlikte sabaha karşı boyoz yumurta ile kahvaltıdan sonra limana geldik . kısa bir yolculuktan sonra avlak yerimize geldik .bolca ısparozdan sonra ilk arkadaş livara teşrif etti . sonra devamı geldi ara sıra yine ısparoz gelse de lidalar livara girmeye devam ettiler . ssat 11 doğru yem bitti ve balığa devam etmeye karar verince kıyıya çıktık yem ile birlikte yine denize açıldık . değişik kerterize oturduğumuzda bu sefer arkadaşların biraz daha irileştiğini gördük . yanlız bir ara bacanak devamlı balık çekerken ben boş oturdum bunun sırrı da her balık tuttuktan sonra balığı öpmek ( bacanak öpüyor ) bu taktiği ben de uygulayınca balıkları livara atmaya başladım . saat 15 gibi yem bitince limana döndük. toplam 27 arkadaş yakalamışız .inşallah devamı gelir . hepinize rastgelsin.... hava 2 derinlik 20 m takım iskandil yem mamun [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ergun lidakilere başladınız artık hadi hayırlısı inşallah daha bereketli avların paylaşımlarını sizlerden seyrederiz.
|
Ergün abi eline sağlık temiz av rasgelsin
|
ergün abi ellerine emeğine sağlık balıklarda yakışıklıymış rastgele
|
tebrikler körfeze balık giriyor artık ama daha erken diye düşünüyorum afiyet olsun
|
Kaptanım elinize emeğinize sağlık.
Avınız bol iğneniz keskin olsun.Rastgele. |
Saat 14:00. |